Özel SSH Anahtarları ve Ajan Yöneticisi: Güvenli bağlantılar için anahtarları yönetin.
Takvim ile Otomatik Komutlar: Planlanmış görevleri ve komutları çalıştırın. (Cron tarzı)
Parola ve İki Faktörlü Kimlik Doğrulama: Güvenliği artırmak için ek doğrulama yöntemleri.
IP/DNS Geçmişi: Önceki bağlantılarınızın geçmişini görüntüleyin.
Özelleştirilebilir Kısayollar: Terminal iş akışınızı hızlandırmak için kısayolları özelleştirin.
SSH ile Tünel Açma: Güvenli bir şekilde veri aktarımı ve bağlantı kurma.
Ben Pro kullanıyorum. Macbook & App Store üzerinden satın aldığım için oranın fiyatlandırması geçerli oldu sanırım halen aylık 24.99 TL gibi bir şey ödüyorum. Tüm aygıtlarımda SSH bağlantılarım kayıtlı ve kolayca erişebiliyorum. Eskiden Terminal'den bazı kabuk (shell) betikleriyle (script) bağlantı yaparken şimdi Termius işimi çok kolaylaştırıyor.
Kopyala yapıştır yapmak bana çok hantal gelmişti daha modern görünümlü bir terminal istemiştim. Sekme desteği getirmek için ekstra uğraş gerekiyordu. Yani altlara sağa sola düzgünce bölünebilen sekmeler. Tabby ilaç gibi gelmişti bundan dolayı. Yani Linux'u ilk kurunca Windows'da da kullandığım Tabby'i yükleyesim geliyor Konsole çok kötü gözüküyor gözüme. Şu an bu farklıysa ve siz istediğiniz gibi kullanabiliyorsanız güzel
Tabby Terminal https://tabby.sh/ Power userlar için klavye odaklı, son derece özelleştirilebilir ve hafif bir terminal. GNOME'daki Konsole veya Windows'un terminalini kullanacağınıza bunu kullanın. Kat kat daha güzel ve modern. Özellikler Klavyeyle kullanım öncelikli: Tüm özellikler ve...
techolay.net
Bu SSH istemcisi. SSH sunucularına bağlanıp bunları yönetmek için
Sekme desteği getirmek için ekstra uğraş gerekiyordu. Yani altlara sağa sola düzgünce bölünebilen sekmeler. Tabby ilaç gibi gelmişti bundan dolayı. Yani Linux'u ilk kurunca Windows'da da kullandığım Tabby'i yükleyesim geliyor Konsole çok kötü gözüküyor gözüme. Şu an bu farklıysa ve siz istediğiniz gibi kullanabiliyorsanız güzel