C Crexy Başarılı Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 40 Beğeniler 9 1 Mart 2025 #1 Stanley marka termos alacağım ve Termos Türkiye adlı siteden almayı düşünüyorum ama yorumlarını pek bilemedim. Orijinal midir ve güvenilir midir?
Stanley marka termos alacağım ve Termos Türkiye adlı siteden almayı düşünüyorum ama yorumlarını pek bilemedim. Orijinal midir ve güvenilir midir?
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.909 Çözümler 160 Beğeniler 13.284 Yer United Kingdom 1 Mart 2025 #2 Hangi modeli alacaksınız? Alternatifler siteler elbette vardır. termos türkiye bu sayfadan alışveriş yapan var mı sürekli stanley termosları önüme çıkıyor eksisozluk.com Çin'den kargoluyorlarmış. Kendileri hakkında çok kötü yorumlar var.
Hangi modeli alacaksınız? Alternatifler siteler elbette vardır. termos türkiye bu sayfadan alışveriş yapan var mı sürekli stanley termosları önüme çıkıyor eksisozluk.com Çin'den kargoluyorlarmış. Kendileri hakkında çok kötü yorumlar var.