Terör örgütü elebaşına hakaret içerikli pankart açan Türk genci gözaltına alındı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KökBilgi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 338
  • Etiketler Etiketler
    türk

KökBilgi

Uzman
Vatanın değerlerini müdafaaya gelince yine suçlu Türk milleti mi oluyor? Hadi lan oradan, Türk milleti vatanını savunma vazifesini son nefesine kadar yerine getirecektir!
Yegane değerimiz olan vatanımızı ayaklar altına almalarına izin vermeyiz. NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!

Gözaltına alındığına dair tweeti:

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında çok da şaşırdığım söylenemez. Siz niye pkk nın silah bıraktığını düşünüyorsunuz? Bir amaçları vardı ki bıraktılar. Artık içimizde olacaklar. Zaten vardı da neyse...

@Taksici Musa Fedaisi, muhalefetin ne yapmasını bekliyorsunuz? Ordu, emniyet, jandarma, mit, ysk vs. Hepsi bu adamın kontrolünde. Özgür özel seçimi yüzde 55 ile alsa bile bu adam masa başında sonucu değiştirebilir. Bu halkın bir şey yapacağınız hiç düşünmüyorum. Öğrenilmiş çaresizliğe mahkum edilmiş.

Bu tarz konularda gereken sesi çıkarmadığını ve gereken önemi göstermediğini düşünüyorum. Kendisini severim, CHP sözcüsü iken çok beğenirdim ama sessiz kaldıkça bu tarz olaylar çıkmaya devam edecek.

Her kesimden oy almaya çalışıyor ama Kürtlere karşı bu pasifliği Türkçüleri soğutuyor.

Ülke çok kötü günlere doğru emin adımlarla ilerliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…