Terzi tişört kolunu daraltabilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ornitorenk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 339

ornitorenk

Uzman
Oversize tarzı tişörtler aldım malum göbek var dar giymiyorum ama bunların da kolları çok uzun ve bol. Bu sefer görüntü hiç güzel durmuyor. Elimle kol boyunu biraz katladığımda tişört mükemmel duruyor resmen. Tişörtün kolu kısalır onda bir şey yok ama kol daraltılır mı? Daraltılırsa tişörtün genel yapısı bozulup daha mı kötü olur orasını çözemedim. Çünkü kol daralınca orada bir boşluk olacak ve oraya tişörtün kalan kısmını çekecekler vs. karışık işler.

@Hans

Eyvah kimse bilmiyor mu?

Son düzenleme:
Daraltır. Orada giyersin ona göre ölçü alır.

Hocam, tabii ki daraltılabilir fakat omuz kısmı garip durabilir. Üzerinizde görmeden net bir şey diyemem ama kesinlikle daraltılabilir. Bir terziye gidip gösterin. Bu arada nerede yaşadığınızı bilmiyorum ama lüks semtlere götürmeyin, bazıları fahiş fiyat isteyebiliyor.

Hocam daraltmayı omuza yakın kısımdan değil de koltuk altı kısımdan yapmıyorlar mı mantıken? Omuza yakın yerden yapsalar evet tuhaf durur.

Hocam daraltmayı omuza yakın kısımdan değil de koltuk altı kısımdan yapmıyorlar mı mantıken? Omuza yakın yerden yapsalar evet tuhaf durur.

Fark yok, her yer bol olurken kollar regular dursa komik durur ama yine de bir deneyin.

Fark yok, her yer bol olurken kollar regular dursa komik durur ama yine de bir deneyin.

Sırf bu tarz yapılan tişörtler var hocam kolları normal olup geri kalan kısımların bol olduğu. Zaten taş çatlasın 2 cm falan daraltırım asıl meselesi kolu kısaltmak gerçekten çok uzun yapmışlar omuzlarım dar olduğu için bu yöntemle en azından darlığı gizliyorum bir nebze.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…