Detaylar
Kim cevapladı?Kenichi
Uzman
Teknik kısmı bir kenara bırakıyorum ona bakmadım ama kişisel olabilir gamepassten oynayanlar var, oynanır mı sorusunun cevabını şöyle vereyim; OBLIVION oynamayan kendine TESCİYİM demesin. OBLIVION için sorulacak soru hangi ırkı seçeyim, ne tür bir build yapayım olur, oynanır mı değil
)))) Bırak remasterı 20 sene önce çıkmış orjinal oyunu bile bugün yükler 5 10 mod atar oynarım. OBLIVIONdan bahsediyoruz.
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Aslında moderasyon konuyu onaylayana kadar çoktan Game Pass almıştım. Gecede indirmeye başlamıştım ama elektrikler kesilmiş sanırım.Teknik kısmı bir kenara bırakıyorum ona bakmadım ama kişisel olabilir gamepassten oynayanlar var, oynanır mı sorusunun cevabını şöyle vereyim; OBLIVION oynamayan kendine TESCİYİM demesin. OBLIVION için sorulacak soru hangi ırkı seçeyim, ne tür bir build yapayım olur, oynanır mı değil)))) Bırak remasterı 20 sene önce çıkmış orjinal oyunu bile bugün yükler 5 10 mod atar oynarım. OBLIVIONdan bahsediyoruz.
Mekanik olarak bethesda'dan bise bekleme. Skyrim oynayan adama starfield ver. Aaa uzaya cikmisim diyecektir. Ha ok atmissin ha mermi o bile garip gelmez.Düşünceleriniz nasıl şu an oyun hakkında? Sonuçta bir remaster ve oynanış mekanikleri eski halinden farksız. Günümüz koşullarında oynananbilir durumda mı sizce?
Öküz
Uzman
Bu tür sorular soruyoruz ama TES fanları için çok ciddi bir çalışmadır bu adamların yıllardır beklediği şeyi firma yapıyor. Onlardan ayrı olarak sadece SKYRIM'i oynamış birinin bile oynaması lazım bence. Türe ilk defa giriş yapan ilk kez TES oynayacak birini yorumlamıyorum.
fxwestro
Uzman
Tes IV: Oblivion Remastered oynanır mı? Oynayan var mı Game Pass'te? Ayrıca Game Pass'ten açılmıyor şeklinde yorumlar var. Bunun hakkında bilginiz var mı?
Oyun eski bir teknoloji kullanıyor yani yeni oyunlarla kıyaslamayın onun haricinde oynanır iyi oyun.
Hayatımda oynadığım en sorunlu oyunlardan biriydi, 60 saat boyunca en az 50 kez crash yemiştir abartmıyorum. O nedenle bu oyuna para verilmesini kesinlikle tavsiye etmiyorum, Game Pass'ten oynanır onun dışında alınmaz.
Mesela okçu buildi tamamen oynanamaz halde oyunda, marksman seviyesi geliştikçe kazanılan paralysis özelliği remastered'da crash'e sebep oluyor çünkü. Özellikle DLC mekanları ve düşman tipleri glitchten geçilmiyor, tamamlanmamış, eksik çıkmış bir remastered.
Mesela okçu buildi tamamen oynanamaz halde oyunda, marksman seviyesi geliştikçe kazanılan paralysis özelliği remastered'da crash'e sebep oluyor çünkü. Özellikle DLC mekanları ve düşman tipleri glitchten geçilmiyor, tamamlanmamış, eksik çıkmış bir remastered.