Tesla, Tesla Power'ı dava etti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Leclerc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 328
  • Etiketler Etiketler
    tesla

Leclerc

Üstün
Yer
Monaco
Birkaç gün önce Elon Musk'un yöneticiliğini yaptığı Tesla, Hintli bir batarya şirketi olan Tesla Powers'ı isim hakları nedeniyle dava etti. Böylece sanki Tesla, bir başka Tesla'ya dava açmış gibi oldu.

Tesla'nın iddiası, Hintli şirketin 2022'de kendisine gönderilen uyarıyı yok sayarak Tesla ismi altında devam ettiği şeklinde. Hintli şirketten bir yönetici ise medyaya "Tesla Powers'ın Tesla'nın adını kullanmadığı" şeklinde bir savunma yaptı.

Konuyla ilgili küresel medyadan bir haber:

Daha sonra kurulmuş ise o ismi kullanamaz kardeşim. Bende Apple ismiyle Çorum'da merdiven altı telefon üreteyim ismini elma koydum istediğim gibi satarım mı diyeyim?

Daha sonra kurulmuş ise o ismi kullanamaz kardeşim. Bende Apple ismiyle Çorum'da merdiven altı telefon üreteyim ismini elma koydum istediğim gibi satarım mı diyeyim?
Açıklamaları da ekstra komik olmuş. Adında Tesla var ve Tesla'yı kullanmıyorum diyorsun. Tamam, belki kastettiğin Musk'un Tesla'sı olmayabilir ama sonuçta adında var yani.

Konu başlığı "Techolay Recep Baltaş'ı dava etti!" gibi olmuş.

Samsung
Samsung powers
Yok ya ne isim çalması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…