M Merdt Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 2.230 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 2.102 26 Mart 2026 #1 TDU 2 ardından senelerdir beklediğim bir oyundu. Demo sürümüyle çok ciddi hayal kırıklığı yaşamıştım. Şimdi iyi bir indirime girmiş. 7.5 dolara satılıyor. Son güncellemelerle oynanabilir hale geldiyse indirimden faydalanmak istiyorum. Sizce alınır mı?
TDU 2 ardından senelerdir beklediğim bir oyundu. Demo sürümüyle çok ciddi hayal kırıklığı yaşamıştım. Şimdi iyi bir indirime girmiş. 7.5 dolara satılıyor. Son güncellemelerle oynanabilir hale geldiyse indirimden faydalanmak istiyorum. Sizce alınır mı?
ircoas Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.145 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.700 Yer İzmir 26 Mart 2026 #2 Direksiyon ve gamepad ile denedim. Bana gore hala berbat durumda. (DualSense ve G29) Bana gore berbat diyorum ancak benim karsilastirdigim oyunlar Gran Turismo 7, Crew Motorfest ve Horizon 5.
Direksiyon ve gamepad ile denedim. Bana gore hala berbat durumda. (DualSense ve G29) Bana gore berbat diyorum ancak benim karsilastirdigim oyunlar Gran Turismo 7, Crew Motorfest ve Horizon 5.
KS KS M Merdt Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 2.230 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 2.102 26 Mart 2026 #3 Yarış açısından her zaman sıkıcıydı ama free roamda atmosfer,manzaralar falan serinin asıl güçlü yönüydü bence. Oralarda da mı sınıfta kalıyor?
Yarış açısından her zaman sıkıcıydı ama free roamda atmosfer,manzaralar falan serinin asıl güçlü yönüydü bence. Oralarda da mı sınıfta kalıyor?
ircoas Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.145 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.700 Yer İzmir 26 Mart 2026 #4 Merdt dedi: Yarış açısından her zaman sıkıcıydı ama free roamda atmosfer,manzaralar falan serinin asıl güçlü yönüydü bence. Oralarda da mı sınıfta kalıyor? Genişletmek için tıkla... Evet iyi. Ancak oynamaya dayanamadım ne kadar iyi olursa olsun.
Merdt dedi: Yarış açısından her zaman sıkıcıydı ama free roamda atmosfer,manzaralar falan serinin asıl güçlü yönüydü bence. Oralarda da mı sınıfta kalıyor? Genişletmek için tıkla... Evet iyi. Ancak oynamaya dayanamadım ne kadar iyi olursa olsun.
KS KS M Merdt Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 2.230 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 2.102 26 Mart 2026 #5 ircoas dedi: Evet iyi. Ancak oynamaya dayanamadım ne kadar iyi olursa olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yardımınız için.
ircoas dedi: Evet iyi. Ancak oynamaya dayanamadım ne kadar iyi olursa olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yardımınız için.
ircoas Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.145 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.700 Yer İzmir 26 Mart 2026 #6 Merdt dedi: Teşekkür ederim yardımınız için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam.