Testo Taylan, Hakan Yağar videosu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bicy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Adama çok üzülüyorum tabi ama tacizci, geçen gün durakta bekleyen bir kadına "Aşkım evlensene benimle" demişti. Videosu var sağda solda bakıp bulabilirsiniz zaten. Bilinci çok gidik biri değil, yayında insanları eğlendirmek için yapıyor bunları ve sonra ben engelliyim diyor.

Aklı selim birinin yapacağı bir hareket değil. Mental sağlığının da incelenmesi gerekiyor demek ki.

Yani adama yazık da bunu kendisine o yapıyor başka biri değil. Her gün imansız gibi sabah akşam yayın açıp para toplayan ben değilim. O yüzden böyle insanlar görünce genel olarak üzülmemeye çalışıyorum çünkü bunlar artık engelli bir birey olmanın bile ekmeğini yemeye başladılar. Bu da beni üzüyor. Sonuçta adamın niyeti iyi mi kötü mü anlayamamamıza sebep oluyor.

Adamın evine 150 tane ayran kola pizza sipariş ediyorlar askere gitmemissin polis alacak seni diyorlar avukat lafını duyunca hemen özür diliyorlar düsmanıma yapmam su olayları.

O olay şey yayına aldıkları kisiler yaptırıyor gülme malzemesi olarak zihinsel engeli olduğu içinde bu olayı doğru bir şey olarak anlıyor ve yapıyor.

Videoyu izlemedim o yüzden sizler gibi yorum yapamayacağım. Fakat bazı önüme çıkan videolarda kızlar ile canlı yayında kızlara sapıkça şeyler söylediğini görmüştüm. Yorumlarda bayağı sapık vs. deniyordu. (olayı tam olarak bilmiyorum gördüğümü söylüyorum.)

İfadeler: 143

Hocam adamın akli dengesi yerinde değil. Yayındaki 3000IQ'ların yönlendirmesiyle öyle şeyler söylüyor.

İfadeler: 178
Engelli arkadaşın kim olduğunu vs. bilmiyorum, videoyuda izlemedim ama benim şahsi düşüncem engelli insanların sosyal medya platformlarından kendilerini acındırarak videolar paylaşıp bağış toplamayı beklemelerini tamamen insanların duygusal yönlerini kullanıp onlar üzerinden para toplayan dolandırıcılar olarak görüyorum. Bir ara Twitch'te de yayın açan engelli bir arkadaş vardı, yayınına katılıp adama acı bir şekilde gerçekleri söylüyorlardı millette bunları linçlemişti. Adamlar haklıydı yani ajitasyon yaparak para kazanmaya çalışıyorlar.

Kendini acındırmıyor adam. 40 yaşında zaten, yapabildiği tek şeyi yapıyor sayılır.

Yayınına gelen birkaç kalpsiz insan yaptırıyor onları gülmek için o da doğru sanıyor ve yapıyor.

İfadeler: 178
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…