Evet hocam bağlayabilirsiniz , Jack çıkışı varsa hiç uğraşmanıza gerek kalmadan hemde.Elimde bir teyip var evde kullanmak istiyorum ama hoparlörüm yok, bilgisayar hoparlörünü bağlama şansım var mı bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilir mi?
Adaptörlerle falan bağlarsın da gücü prize mi bağlayacaksın?
Ayrıca Teyp modeli ne? Bağlantı kısımlarının olduğu yerlerin fotoğrafını atarsan iyi olur.
Evet hocam bağlayabilirsiniz, jack çıkışı varsa hiç uğraşmanıza gerek kalmadan hem de.
Ön AUX'tan bahsediyorsanız başka bir cihazdan teybe ses vermek için kullanılır hocam.![]()
Sunask Sn-2700 Çift Usb Girişli Bluetooth Oto Teyp Araba Teybi Radyo Sd Aux Teyp Amfi Çıkışlı Kumandalı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sunask Sn-2700 Çift Usb Girişli Bluetooth Oto Teyp Araba Teybi Radyo Sd Aux Teyp Amfi Çıkışlı Kumandalı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
AUX çıkışı var denedim ama ses vermedi.
Kaç AUX çıkışı var arkada?
Ön AUX'tan bahsediyorsanız başka bir cihazdan teybe ses vermek için kullanılır hocam bir işe yaramaz yani.
Kaç AUX çıkışı var arkada?
Arkadakileri bağlayıp deneyin. L veya R harfleri var ise sağ hoparlörü R, sol hoparlörü ise L kısmına takın.Arkada yok öndekini denedim ama arka tarafta kırmızı ve beyaz bir çıkış var sanırım amfi çıkışı oluyor orası.
Fotoğraf atabilme şansınız var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.