TFT Set 11'de Irelia çok güçlü!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 376

24

Becerikli
İlk 1.000!
Geldi Irelia herkes ölene kadar tek attı. Birinci çıkmam gereken dereceli maçta 2. oldum.

Irelia 5 altınlık bir karakter ve 5 altınlık herhangi bir karakteri 3 yıldız yaparsanız karşısında hiçbir comp duramaz, 3 yıldız Sett gelse de aynısı olacaktı yani

Hocam Enes'in de dediği gibi herhangi bir 5 altınlık eleman zaten haritada ne varsa silip süpürüyor. Taktiksel davranıp, karşıdaki adamı izleyip marketteki Ireliaları toplasaydınız keşke. Bu arada Gnome masaüstü kullanıyorsunuz sanırım, kullandığınız dağıtım Fedora mı?

Arch Linux kullanıyorum.

Irelia 5 altınlık bir karakter ve 5 altınlık herhangi bir karakteri 3 yıldız yaparsanız karşısında hiçbir comp duramaz, 3 yıldız Sett gelse de aynısı olacaktı yani

Evet gerçekten duramıyormuş. Ben ilk başta karşıdaki kişinin 5 altınlık bir şampiyonu 3 yıldız yaptığını anlamamıştım, herhalde belli bir aşamadan sonra otomatik oyun bitiyo sandım. Neyse intikam alındı. Irelia + Wukong'u aynı el de 3 yıldız yapıyordum nerdeyse ucuz yırttılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…