Strateji ustasını Chibi alacağım ama arena hakkında fikrim yok. Bir iki fikir verseniz yeterli. Bir de arenaların ya da strateji ustalarının animasyonlarını, görünüşlerini sırasıyla gösteren bir video var mıdır acaba?
Hocam kusura bakmayın cahilliğimden soruyorum da market de chibi Aatrox var ben de almak istiyorum. Fakat bir rakibi öldürürken çıkan animasyonlardan yok. DRX Aatrox'da var ama normal Aatrox'da yok. Biraz kafam karıştı. Açıklayabilir misiniz acaba?
Hocam kusura bakmayın cahilliğimden soruyorum da market de chibi Aatrox var ben de almak istiyorum. Fakat bir rakibi öldürürken çıkan animasyonlardan yok. DRX Aatrox'da var ama normal Aatrox'da yok. Biraz kafam karıştı. Açıklayabilir misiniz acaba?
Estağfurullah hocam. İhtişamlı kostümlerin finisher bitirme animasyonu oluyor diğer RP veya diyar kristallerinin öldürme animasyonları yok. Hazine sembolleri TFT kartıyla beraber toplanıyor ve onları hazine diyarında kullanarak içinden ihtişamlı öz çıkarabilirsiniz orada mesela meka Malphite chibi var ve finisheri var. Orası sürekli yenileniyor oradaki kostümler değişiyor.