Steam The Binding of Isaac: Rebirth $1,49

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lorien
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 64
  • Etiketler Etiketler
    rebirth the
Yer
Kaer Morhen
Ben en düşük 7,49 dolar görmüştüm şimdiye kadar. Türkçe yaması var mı bilmiyorum. Bi' ara bakıp bulamamıştım. Bilen varsa atabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu alacağınıza complete bundle alın.

İsaac oyunları hakkında bilgim yok. Sadece 7.49 dolardan daha düşük fiyata düştüğünü görmediğim için paylaştım. Ayrıca bütçesi düşük olanlar alabilir. Ben sadece paylaştığımı alabileceğim mesela.

Isaac DLC'ler olmadan oynanacak bir oyun değil şahsen, 4 dolar daha ekleyip her şeyi satın almak varken tek bir DLC almak mantıksız.

Isaac DLC'ler olmadan oynanacak bir oyun değil şahsen, 4 dolar daha ekleyip her şeyi satın almak varken tek bir DLC almak mantıksız.
Isaac ne oynadım ne izledim. Pek bana hitap edeceğini de sanmıyorum zaten. Sadece çok övüldüğü ve fiyatı bedava olduğu için alacağım. Eğer seversem DLC'leri alırım. Ama bana Türkçe yama lazım yoksa alamam. Bildiğiniz yama var mı?

Bıçak alıp satmayı planlıyordum da takas banı bitene kadar indirim gidecek galiba çok kararsız kaldım.

Sanmıyorum, item açıklamaları dışında okumanızı gerektiren bir oyun değil zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…