Vought sızıntısını neden yapıyordu?
Artık gerçekten kahraman olmak istiyor. Bir oyuncak olarak kullanılmaktan bıktı ve hayır. 4. sezonda ki sızıntıları yapmasından bahsediyor, 2. sezonda ki Stormfront'un Nazi olmasından, bunu sızdırmasınden değil.Yıldızışığı'na (StarLight) Stormfront'un Nazi Almanya'sı ile geçmişteki fotoğraflarını verdiği yerden mi bahsediyorsunuz ?
Artık gerçekten kahraman olmak istiyor. Bir oyuncak olarak kullanılmaktan bıktı ve hayır. 4. sezonda ki sızıntıları yapmasından bahsediyor, 2. sezonda ki Stormfront'un Nazi olmasından, bunu sızdırmasınden değil.
The Seven'a tekrar girmek istiyor fakat StormFront olduğu sürece giremeyeceğinden emin bu sebeple StormFront'u yerinden etmesi gerekiyor. Tek şansı da hali hazır onu indirmeye çalışanlara yardım etmek. O da fotoğrafları vs. alıp Hughie'ye teslim ediyor.
4. sezon çok iyi bu arada, 6. bölümü yeni bitirdim ve baya yükseldim bu sezona. 7. bölümde neler olucak acaba.Artık gerçekten kahraman olmak istiyor. Bir oyuncak olarak kullanılmaktan bıktı ve hayır. 4. sezonda ki sızıntıları yapmasından bahsediyor, 2. sezonda ki Stormfront'un Nazi olmasından, bunu sızdırmasınden değil.
Bana sıkıcı geldi ya, olay akışı çok yavaş ilerledi. Bir türlü Gen V ile birleşmeyi sağlayamadılar.4. sezon çok iyi bu arada, 6. bölümü yeni bitirdim ve baya yükseldim bu sezona. 7. bölümde neler olucak acaba.
Bana sıkıcı geldi ya, olay akışı çok yavaş ilerledi. Bir türlü Gen V ile birleşmeyi sağlayamadılar.
Erin Moriaty estetik yaptırdı ama 5. sezonda daha kötü olacak. Güncel hali:He evet o mevzularda var fakat ben gen V'yi çok izlemedim yalan olmasın. Ayrıca Starlight'ın yüzüne ne olmuş öyle ya...
Erin Moriaty estetik yaptırdı ama 5. sezonda daha kötü olacak. Güncel hali:Eki Görüntüle 62973