Sürprizbozan The boys A-Tren'i hakkında soru

Yıldızışığı'na (StarLight) Stormfront'un Nazi Almanya'sı ile geçmişteki fotoğraflarını verdiği yerden mi bahsediyorsunuz ?

Son düzenleme:
Vought sızıntısını neden yapıyordu?
Yıldızışığı'na (StarLight) Stormfront'un Nazi Almanya'sı ile geçmişteki fotoğraflarını verdiği yerden mi bahsediyorsunuz ?
Artık gerçekten kahraman olmak istiyor. Bir oyuncak olarak kullanılmaktan bıktı ve hayır. 4. sezonda ki sızıntıları yapmasından bahsediyor, 2. sezonda ki Stormfront'un Nazi olmasından, bunu sızdırmasınden değil.

Artık gerçekten kahraman olmak istiyor. Bir oyuncak olarak kullanılmaktan bıktı ve hayır. 4. sezonda ki sızıntıları yapmasından bahsediyor, 2. sezonda ki Stormfront'un Nazi olmasından, bunu sızdırmasınden değil.

2.sezonda niye veriyordu onu hatırlamıyorum.

2.sezonda niye veriyordu onu hatırlamıyorum.
The Seven'a tekrar girmek istiyor fakat StormFront olduğu sürece giremeyeceğinden emin bu sebeple StormFront'u yerinden etmesi gerekiyor. Tek şansı da hali hazır onu indirmeye çalışanlara yardım etmek. O da fotoğrafları vs. alıp Hughie'ye teslim ediyor.

4. sezon çok iyi bu arada, 6. bölümü yeni bitirdim ve baya yükseldim bu sezona. 7. bölümde neler olucak acaba.

He evet o mevzularda var fakat ben gen V'yi çok izlemedim yalan olmasın. Ayrıca Starlight'ın yüzüne ne olmuş öyle ya...
Erin Moriaty estetik yaptırdı ama 5. sezonda daha kötü olacak. Güncel hali:
1720281491647.webp

Geri
Yukarı Alt