Sürprizbozan The Boys finali hakkında düşüncelerim

shiedae3

Başarılı
Bence daha iyi olabilirdi ama çok kötü oldu diyemem.
İçimi dökeceğim kısım ise PP'den anlarsınız; Deep.

Abi zaten 5 sezondur şu adama bir tane güzel sahne vermediniz, bari bu sefer adam bir akıllansaydı da Homelander'a kafa tutsaydı.
Adam sana o kadar laf saydı, sen hâlâ Starlight'ı bir sadakat testi olarak görüyorsun, sana boşuna lord dedik.
Bari suyun içinde hızlı yüzseydin be adam, çıkabilecek kadar hızlı bile yüzemedin...

Çok kötü bir finaldi, her şey oldu da bittiye geldi. Soldier boy - Supe Butcher - Supe Hughie'nin elinden kaçan Homelander, Parazit Butcher ve Homelander'ın veledinden kaçamadı. Gen V dizisinde o kadar güçlü diye bahsedilen kanları büken kızın tek sahnesi Starlight'la sohbet ettiği kısımdı. Bir dünya içerik kenara atıldı, saçma sapan kıç koklamalı fanteziler izlettiler bize.

Fikir hazineyken nasıl böyle çöp ettiler insan hayret ediyor.

Deep efendinin müridi olarak ölmesi beni derinden etkiledi ya bari birlik olup saldırsaydın b.. yoluna gittin. Ayrıca final aksiyonlu olacak diye mısır bile patlattım tüm süperler toplanır Homlandercılar vs Starlightcılar diye savaşırlar dedim. Finale bak keşke 4. sezonda bıraksaydım diziyi beklediğime hiç mi hiç değmedi ayrıca Butcher durduk yere ölen l...... oldu kısaca komple fiyasko bir sezondu finalde tamamladı.

Evet birde onlar vardı, ne oldu anlamadım ama biranda tepe taklak oldu dizi. Sonda o kan büken kız etraftaki kan şelalesini toplayıp bunu tutar ve içindeki kanı bir yere toplar Kimiko gelir gücünü odaklayıp o noktaya patlatırdı falan bak 10 sn düşüncenin eseri bu. Bunlar o kadar kudretli Homelanderi ne hale getirdiler ama hakkını yemeyelim Antony Star çok iyi yansıttı karakteri o son sahnelerdeki acizlik bana bile geçti neyse emeği geçenlerin hepsinin ....

Son düzenleme:
Final aşırı dandikti.

Pek iyi bir final değildi. Diziyi sırf Starlight için takip etmiştim ve o da transa benzedi 2. sezondan sonra. Homelander, Butcher, Starlight olmasa izlenecek bir dizi değil. İzlemeyen varsa diziyi şimdiden hiç başlamasın. 2. sezona kadar yeter, zaman kaybı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…