SunseTTime

Uzman
Makaleler
1
Yer
Fethiye
Arkadaşlar merhaba, bu filmi izlerken kendimi sanki Joker’in en son çıkan filmini izliyormuş gibi hissettim. Konu biraz dağılmış gibiydi; korkudan çok ailevi olaylar ve dram ön plandaydı. Gece karanlıkta uyumadan önce izlememe rağmen bir gram ürperti bile hissetmedim. Birkaç jump scare denemesi dışında korkuya dair pek bir şey yoktu zaten. Başrol oyuncularını sevdiğim için bir şans vermek istemiştim ama açıkçası benim için hayal kırıklığı oldu.

Siz ne düşünüyorsunuz, filmi beğendiniz mi?

Amerikan korku filmleri artık çok baydı... Hiç iyi bir korku çıkmıyor. Filmi bende beğenmedim, dram filmi gibiydi.

The Medium, Incantation ve Gonjiam öneririm çok keyifli.

Bugüne kadar sayısız korku filmi izledim. Final için filmi çok yumuşatmışlar. Gereksiz detay sahnelerle geçiştirildi. Son kısımda bir aksiyon verilmeye çalışıldı o kadar. Onun dışında sıradan gerilim filmlerinden farksızdı. Bende şahsen serinin hatrına izledim. Yalan yok gitmeden önce bir heves vardı ama izledikçe güzel bir serinin final filmi için gereksiz basitleştirilmiş ve drama dönen bir film olmuş. Kısaca amacından sapmış ama en azından güzel bir seriydi.

İlave olarak yeni çıkan korku filmleri çok basit kalıyor eski filmlere nazaran şimdiki filmler konudan sapıp jumpscare odaklı.

Öncelikle bu ve ruhlar bolgesi film serilerini harika buluyorum. Bu galiba filmdeki iki ana karakterin gercektede yaptıkları son şeytan cikarmaymis. Film 10/6 ama bunu büyük bir oranını sırf film serisi için verdim.
Ya abi iyi bi ai gelmis. Bir kaç yerinde ai ile yapılmış şeyler vardı. Hiç gerçekçi hissterimediki eski filmdeki serilerine gore de neredeyse hiç korkutucu değildi. Üstteki arkadasimizinda dediği gibi artık full odak jumpscare olmuş. O 1. 2. Filmdekiler gibi olsaydi keşke.