Ubisoft Connect The Crew Motorfest 287.76 TL

mr.esat

Yetkin
Makaleler
4
HOLIDAY20 kodu ile %20 indirim alıyorsunuz. Be böylece 287.76₺'ye düşmüş oluyor.

Son arcade yarış kuşağının (FH 5, NFS Unbound, TDU, TCM) açık ara en iyisi. Keyifli oyunlar. 60 FPS, tam ekran olmaması, Upscale barındırmaması oyunun teknik sorunları. Ayna problemi çözüldü. Başka bir sorunla karşılaşmadım 53 saat boyunca.

Oyun Offline mod desteklemiyor, fakat Offline modun geleceği belirtildi.

Ubisoft son Crew oyununda çok iyi bir iş çıkardı. Demosunu deneyin isterseniz önce, fizikleri arcade için çok ideal. Nitro sistemi oyuna can katıyor, motorspor eventleri çok hoş. Motor, Formula 1, Uçak, Gemi ne ararsan var. Bu fiyatı hak ettiğini düşünüyorum. Keyifli oyunlar.

PS5 için mâlesef ki PS Store ile sınırlısınız. :(

PS Plus'unuz var ise orada da güzel bir fiyata inmiş. 374.70₺. Gran Turismo varken PS'de başka araba oyunu oynamazdım lakin açık dünya ihtiyacınız varsa en iyi alternatif.
GT'nin yeni çıkan ücretsiz versiyonunu denemiştim pek sarmadı. GT7 sizce sarar mı?

GT'nin yeni çıkan ücretsiz versiyonunu denemiştim pek sarmadı. GT7 sizce sarar mı?
Yani GT7 evrenin en kaliteli araba oyunu şu an. Yeni çıkan My First Gran Turismo'yu diyorsanız onu bilmiyorum, bence sarar inanılmaz sarar hem de çünkü her şeyiyle en iyisi oyun. Tâbi pist seviyor olmanız lazım, pistlerden hoşlanmıyorsanız sarmayabilir.

HOLIDAY20 kodu ile %20 indirim alıyorsunuz. Be böylece 287.76₺'ye düşmüş oluyor.

Son arcade yarış kuşağının (FH 5, NFS Unbound, TDU, TCM) açık ara en iyisi. Keyifli oyunlar. 60 FPS, tam ekran olmaması, Upscale barındırmaması oyunun teknik sorunları. Ayna problemi çözüldü. Başka bir sorunla karşılaşmadım 53 saat boyunca.

Oyun Offline mod desteklemiyor, fakat Offline modun geleceği belirtildi.

Ubisoft son Crew oyununda çok iyi bir iş çıkardı. Demosunu deneyin isterseniz önce, fizikleri arcade için çok ideal. Nitro sistemi oyuna can katıyor, motorspor eventleri çok hoş. Motor, Formula 1, Uçak, Gemi ne ararsan var. Bu fiyatı hak ettiğini düşünüyorum. Keyifli oyunlar.
Arcade miydi bu oyun? FH kafasında zannediyordum.

Geri
Yukarı Alt