ZCPS21 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.020 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 6.283 31 Mart 2026 #1 The Division Resurgence mobil için çıkış yaptı, sunucuları açık mı bilmiyorum kontrol etmedim. Yapımcı Ubisoft idi, bakalım ne yapmışlar? Play Store linki; The Division Resurgence - Google Play'de Uygulamalar Mücadele başlıyor. New York şehrini geri almak için hazırlanın. play.google.com
The Division Resurgence mobil için çıkış yaptı, sunucuları açık mı bilmiyorum kontrol etmedim. Yapımcı Ubisoft idi, bakalım ne yapmışlar? Play Store linki; The Division Resurgence - Google Play'de Uygulamalar Mücadele başlıyor. New York şehrini geri almak için hazırlanın. play.google.com
Bruhistan Başarılı Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 1.101 Çözümler 1 Beğeniler 1.084 3 Nisan 2026 #2 ZCPS21 dedi: The Division Resurgence mobil için çıkış yaptı, sunucuları açık mı bilmiyorum kontrol etmedim. Yapımcı Ubisoft idi, bakalım ne yapmışlar? Play Store linki; The Division Resurgence - Google Play'de Uygulamalar Mücadele başlıyor. New York şehrini geri almak için hazırlanın. play.google.com Genişletmek için tıkla... Hocam denediniz mi?
ZCPS21 dedi: The Division Resurgence mobil için çıkış yaptı, sunucuları açık mı bilmiyorum kontrol etmedim. Yapımcı Ubisoft idi, bakalım ne yapmışlar? Play Store linki; The Division Resurgence - Google Play'de Uygulamalar Mücadele başlıyor. New York şehrini geri almak için hazırlanın. play.google.com Genişletmek için tıkla... Hocam denediniz mi?
KS KS ZCPS21 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.020 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 6.283 3 Nisan 2026 #3 Bruhistan dedi: Hocam denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Tutorial oynayıp sildim, hoşuma gitmedi.
Bruhistan dedi: Hocam denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Tutorial oynayıp sildim, hoşuma gitmedi.