Atatürkçü Kız Uzman Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 257 Beğeniler 142 Yer İzmir 15 Temmuz 2025 #1 Yolda yürürken bir mağara gördüm. Kuyu sandım. Neyse. Girdim içine. Sonra geri çıkamadım. Ha bire aynı yere geliyorum. Bir harita buldum ama işime yaramıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Yolda yürürken bir mağara gördüm. Kuyu sandım. Neyse. Girdim içine. Sonra geri çıkamadım. Ha bire aynı yere geliyorum. Bir harita buldum ama işime yaramıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
kubatotuzsubat111 Uzman Katılım 18 Mayıs 2025 Mesajlar 374 Beğeniler 166 15 Temmuz 2025 #2 Öncelikle sakin olun. Server açın ve bekleyin sizi en kısa süre içerisinde kurtarmaya çalışacağım!! Artı 0 Eksi
KS KS Atatürkçü Kız Uzman Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 257 Beğeniler 142 Yer İzmir 15 Temmuz 2025 #3 kubatotuzsubat111 dedi: Öncelikle sakin olun. Server açın ve bekleyin sizi en kısa süre içerisinde kurtarmaya çalışacağım! Genişletmek için tıkla... Serveri nasıl açacağım solo oynuyorum. Artı 0 Eksi
kubatotuzsubat111 dedi: Öncelikle sakin olun. Server açın ve bekleyin sizi en kısa süre içerisinde kurtarmaya çalışacağım! Genişletmek için tıkla... Serveri nasıl açacağım solo oynuyorum.
kubatotuzsubat111 Uzman Katılım 18 Mayıs 2025 Mesajlar 374 Beğeniler 166 15 Temmuz 2025 #4 Atatürkçü Kız dedi: Serveri nasıl açacağım solo oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın. Allah yar ve yardımcınız olsun. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2025 Artı 0 Eksi
Atatürkçü Kız dedi: Serveri nasıl açacağım solo oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın. Allah yar ve yardımcınız olsun.
KS KS Atatürkçü Kız Uzman Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 257 Beğeniler 142 Yer İzmir 15 Temmuz 2025 #5 kubatotuzsubat111 dedi: Kusura bakmayın. Allah yar ve yardımcınız olsun. Genişletmek için tıkla... Nasıl çıkacağım bu mağaradan umarım yardımcı olmak için yazmışsınızdır. Artı 0 Eksi
kubatotuzsubat111 dedi: Kusura bakmayın. Allah yar ve yardımcınız olsun. Genişletmek için tıkla... Nasıl çıkacağım bu mağaradan umarım yardımcı olmak için yazmışsınızdır.
kubatotuzsubat111 Uzman Katılım 18 Mayıs 2025 Mesajlar 374 Beğeniler 166 15 Temmuz 2025 #6 Atatürkçü Kız dedi: Nasıl çıkacağım bu mağaradan umarım yardımcı olmak için yazmışsınızdır. Genişletmek için tıkla... Solo olmasaydı yardımcı olurdum ama ne yapabilirsiniz başka bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Atatürkçü Kız dedi: Nasıl çıkacağım bu mağaradan umarım yardımcı olmak için yazmışsınızdır. Genişletmek için tıkla... Solo olmasaydı yardımcı olurdum ama ne yapabilirsiniz başka bilmiyorum.
KS KS Atatürkçü Kız Uzman Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 257 Beğeniler 142 Yer İzmir 15 Temmuz 2025 #7 kubatotuzsubat111 dedi: Solo olmasaydı yardımcı olurdum ama ne yapabilirsiniz başka bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Neredeyse 12 saattir aralıksız oynadım fakat mağarada takılı kaldım şu an ne yapacağımı gerçekten düşünüyorum... Artı 0 Eksi
kubatotuzsubat111 dedi: Solo olmasaydı yardımcı olurdum ama ne yapabilirsiniz başka bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Neredeyse 12 saattir aralıksız oynadım fakat mağarada takılı kaldım şu an ne yapacağımı gerçekten düşünüyorum...
DarthGorsoy Bilgin Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 5.950 Makaleler 48 Çözümler 42 Beğeniler 10.182 Yer TR 15 Temmuz 2025 #8 kubatotuzsubat111 dedi: Kusura bakmayın. Allah yar ve yardımcınız olsun. Genişletmek için tıkla... O ne demek hocam, adam sanki Nutty Putty Mağarası'nda mahsur kalmis ahahha Artı 0 Eksi
kubatotuzsubat111 dedi: Kusura bakmayın. Allah yar ve yardımcınız olsun. Genişletmek için tıkla... O ne demek hocam, adam sanki Nutty Putty Mağarası'nda mahsur kalmis ahahha
KS KS Atatürkçü Kız Uzman Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 257 Beğeniler 142 Yer İzmir 15 Temmuz 2025 #9 DarthGorsoy dedi: O ne demek hocam, adam sanki Nutty PuTTY Mağarası'nda mahsur kalmis ahahha Genişletmek için tıkla... Kuyu gibi gözüken mağara bizi ne hallere soktu Artı 0 Eksi
DarthGorsoy dedi: O ne demek hocam, adam sanki Nutty PuTTY Mağarası'nda mahsur kalmis ahahha Genişletmek için tıkla... Kuyu gibi gözüken mağara bizi ne hallere soktu
kubatotuzsubat111 Uzman Katılım 18 Mayıs 2025 Mesajlar 374 Beğeniler 166 15 Temmuz 2025 #10 Atatürkçü Kız dedi: Kuyu gibi gözüken mağara bizi ne hallere soktu Genişletmek için tıkla... hile tek çare gibi. Artı 0 Eksi
Atatürkçü Kız dedi: Kuyu gibi gözüken mağara bizi ne hallere soktu Genişletmek için tıkla... hile tek çare gibi.