Maalesef ki 4K ve Dolby Atmos olmayacak Premium Paketlerde. Ve bölüm başlarında reklam olacak. Umarım ilerleyen dönemlerde, bunun bir opsiyonu sunulur. @madelyn, @christopher moltisanti,
Maalesef ki 4K ve Dolby Atmos olmayacak premium paketlerde. Ve bölüm başlarında reklam olacak. Umarım ilerleyen dönemlerde, bunun bir opsiyonu sunulur. @madelyn, @christopher moltisanti,
Bugün hatırlatma maili gelmiş. Premium kullanan biri olarak, üyeliklerimiz standart üyeliğe geçirilecekmiş otomatik olarak. Standart üyelikte reklam var, Full HD oluyor. 4K yok, cihaza video indirme özelliği de keza. Dolby Atmos desteği de olmuyor görünen standart pakette. Ekstra ücret ödeyerek, 4K paketlere geçebilecek miyiz Hepsiburada Premium kullananlar olarak, bununla ilgili bir haber de göremedim çünkü? Birçok insan bunu talep edecektir, para verip reklam izlemek şahsen istemem şahsen.
Bugün hatırlatma maili gelmiş. Premium kullanan biri olarak, üyeliklerimiz standart üyeliğe geçirilecekmiş otomatik olarak. Standart üyelikte reklam var, Full HD oluyor. 4K yok, cihaza video indirme özelliği de keza. Dolby Atmos desteği de olmuyor görünen standart pakette. Ekstra ücret ödeyerek, 4K paketlere geçebilecek miyiz Hepsiburada Premium kullananlar olarak, bununla ilgili bir haber de göremedim çünkü? Birçok insan bunu talep edecektir, para verip reklam izlemek şahsen istemem şahsen.
Paketleri bana göre uygun geldi sağ olun öncelikle incelemeniz için çok yardımcı oldu ve ilk bölümü sorunsuz ve yüksek kalitede izledim ek konu açmamak için buraya soracağım bu bölüm tarihlerinin yayınlandığı bir liste var mı The Last of Us için?
15 Nisan denildi ama HBO Max şu anda aktif. The Last of Us şu an yayında, 2.sezon da dahil olmak üzere. Pazartesi günleri yayında olacaktır, tabii Sosyal Medya hesaplarını da takip ederseniz oradan da resmi açıklama yapılıyor. Çünkü Amerika ve Türkiye yayınlanma saatleri farklı.