PS Store The Last of Us part 2 Remastered 999,20 TL

21931

Deneyimli
Makaleler
1
Fiyat fazla düşmemiş ancak yine de almaya değer. Türkçe dublaj ve oynayışa bağlı olarak ortalama 25 saat süren muazzam hikâyeli oyun. Ayrıca, PS 5 Pro için geliştirilmiş oyunlar arasında yer alıyor, PSSR teknolojisi mevcut.

Şu an da indirimde 1.249,00 TL yerine 999,20 TL.

Not: Oyunun PS 4 sürümü de indirimde 1.049,25 TL. İleride PS 5 sürümüne yükseltmek isterseniz 150 TL gibi bir ücreti var bilginiz olsun.

İndirim 12.06.2025'te sonlanıyor.

Son düzenleme:
@Silinen üye, katılıyorum. Zaten bir defa oynanacak bir oyun olduğu için en mantıklısı 2. el CD alıp oynadıktan sonra satmak veya takas etmek.

Bu arada part 1 versiyonuna göre daha uygun

Oyun çıkalı 5 yıl oldu bu ay ile artık. Hala üzerine koyan bir oyun yok. Fiyatı bu oyun için normal diyebilirim.

Tek sıkıntısı hikaye dışı oyun dünyasında gezme şansı vermemesi.

@99, 2014 yılında çıkan Remastered versiyonunu bile geçen oyun yok. Uncharted 4 var ancak aynı şirket zaten. Devamı part 3 gelirse olur.

Dediğiniz gibi hikâye dışında kendi halimizde takılabileceğimiz bir takım hayatta kalma modu tarzında bir şeyler olsaydı çok iyi olurdu.

İfadeler: 99
Ben Epic Games'ten 1250₺'ye aldım PS için fiyatlar gayet iyi bence. Her türlü alınır.

Part 1'i oynamayan adam direkt bunu alırsa hiçbir şey anlayamaz. En kötü Part 1 izlenip öyle alınmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…