The Last of Us Part II'nin PC Portu InsaneRamZes tarafından kırıldı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Forumda korsana karşı bir tavır sergiliyorum, aranızdan bazıları, birkaç kişi ile tartıştıklarımı belki görmüştür, tartıştıklarım da bunu görünce belki hatırlar.

İki yüzlü diyebilirsiniz, kendinle çelişiyorsun diyebilirsiniz ama şu TLOU serisi özelinde konuşuyorum, abartıldığını düşündüğüm BG3 ve RDR2'yi bile satın aldım ama şu seriye para falan vermem, evet korsana karşıyım ama bu seriyi korsan indirmeyi tercih edebilirim.

Yapımcısı malumunuz renkli bir bayrağa sahip terör örgütünü destekliyor, terör örgütlerine para verilmez haliyle.

B

Bende de 1-2 mb arası gidip geliyor arada yükseliyor.

Hocam linke gidesiye kadar maşallah kaç site geçeceğim acaba
Ondan sonrasi cilesi bitiyor. Tercih senin.
Bu araya konulan sitelerin çilesini çekmek zorunda değilsiniz arkadaşlar. Violent Monkey+Bypass_all_short_links.user.js kullanın. Bu kısaltma siteleri olmadan direkt olarak hedef siteye ulaşıyorsunuz, Ova Games üzerinde denedim ve çalışıyor.

Hocam galiba FIFA kazanıyor tek . Konsolun olan herkes FIFA'yı kesin alıyor.

@Lorien grafik ayarları en düşükte. Elimdeki cihaz bu olduğu için aman aman bir şey beklemiyorum, PS3 de GTA oynarmış gibi düşünüyorum oyundan zevk almaya çalışıyorum. Ki en sevdiğim oyun olduğundan 30FPS bana yetiyor, gözüme batmıyor. TLOU P1 de de 30-50 FPS civarı oynayıp bitirmiştim ama onun görüntü kalitesi çok daha kötüydü.

Buradan Ryzen 3 3200G'yi de analım. Reis'in açmadığın oyun yok .

Hocam FSR açsanız daha iyi olmaz mı? Görüntü kötü olur evet ama 30 FPS olmaz en azından.

Hocam FSR açsanız daha iyi olmaz mı? Görüntü kötü olur evet ama 30 FPS olmaz en azından.

FSR açık zaten ama ataptif modda, oyun otomatik oalrak 30FPS'ye göre ayarlıyor kendini. Fg de bende bozuk çalışıyor 40 FPS gösteriyor ama sanki 10 FPS oyun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…