The Sinking City 2 alınır mı?

Çatlı Reis

Becerikli
Alıp oynayan, deneyen var mı? En son şubatta RE: Requiem oynadım, ondan beri Survival-Horror türüne açlığım var. Deneyimleyen ya da fikirleri olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? YT'de falan iyi bir inceleme bulamadım, henüz oyun yeni olduğu için.

Lovecraftian oyunların neredeyse hepsi berbat, bazıları görsel kalite sunsa da oyun kendini hiç oynatmıyor, mekanikleri ve hikaye akışı rezalet oluyor. Sinking City 1 de böyleydi ama 2'nin üzerinde çok uğraştıklarını ve "şu ana kadar yaptığımız en iyi oyun" ifadesini kullandıklarını biliyorum. Fakat ben yine de 30 doları bu oyuna vermezdim, daha sonra uygun bir indirimle şans verilebilir diye düşünüyorum. Dead Space oynadınız mı? Oynamadıysanız kesinlikle bir şans verin remastered olanına. Bunun dışında The Evil Within 2 tavsiye edebilirim, 1. si bence berbat, fakat ikincisi beklenmeyecek düzeyde daha iyiydi bana göre, fiyatlandırma olarak da daha uygundur, bedava da vermişlerdi Epic Games üzerinde. Survival-Horror'un yanı sıra bilim kurguyla da birleşen muhteşem bir yapım daha var, kimsenin yeterince övdüğünü görmüyorum, SOMA, bence muhteşem bir oyun. Alien Isolation, gerginliğin sınırlarını çizen başka bir örnek daha, Prey de SOMA ve Alien Isolation'un birbirine karıştığı bir tecrübe, daha yeni oynadım, kesinlikle şans verilebilir, aşırı iyi olmasa da.​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…