The Walking Dead Telltale 5. Sezon gelme ihtimali var mı?

1589

Üstün
Makaleler
2
Biliyorum üzerinden çok uzun süre geçti ve biliyorum Telltale mali sıkıntılar yüzünden kapandı ve başka bir şirket tarafından satın alındı. Bu olanlara baksak yine de 5. Sezonun gelme ihtimali var mı? İsterse 10 yıl sürsün fark etmez, ihtimal dahilinde mi?
Oyunu bitirdim ve bitirdiğime gerçekten aşırı derecede üzüldüm. AJ’nin hikayesini göreceğimiz bir oyun daha gelir mi?
Oyunun sonlarında biraz ağlamış olabilirim, göz yaşları kendini tutamadı. Resmen kendime inandıramıyorum oyunun bittiğini. Hala akşam eve döneyim de TWD oynayayım diyorum ama sonra hatırlıyorum ki bitirmişim Tekrar oynama fikri bile asla çıkmıyor aklımdan. Sanırım oyunun müptelası oldum ve sanırım Clementine’a aşığım.

Son düzenleme:
Sanmıyorum ama belki bir sürpriz olurda görürüz yeni sezonu. Ancak şu an Telltale the Wolf Among Us 2 için uğraşıyor.

Edit: Eğer Wolf Among Us 2'den iyi para kazanırlarsa çıkar diye düşünüyorum.

Sanmıyorum ama belki bir sürpriz olurda görürüz yeni sezonu. Ancak şu an Telltale the Wolf Among Us 2 için uğraşıyor.

Sanırım siz de hayranısınız TWD oyununun.
Teşekkürler cevap için.

Oyun hikayesini tamamladı artık gelmez zaten son TWD oyunu bile zor bela çıkmıştı. Redditde hikayenin devamını okumuştum ve öyle pek ilgi çekici bir şey değildi. Ayrıca oyunda öyle pek seçim hakkı yok. Oyunda ne yaparsanız yapın az çok aynı şeyleri yaşıyorsunuz.

Yapılamaz bir şey mi? Hayır. 10 yıl sonra yapılmış olur mu? Ne bilelim arkadaşım. Oyunu yapan şirket battı mı? Battı. Cevap? Hayır.

Yapılamaz bir şey mi? Hayır. 10 yıl sonra yapılmış olur mu? Ne bilelim arkadaşım. Oyunu yapan şirket battı mı? Battı. Cevap? Hayır.
Tahminlerinizi soruyorum zaten. Şirket CEO’su ilkokul arkadaşınsa ayrı tabii…

The Walking Dead hakları sıkıntı çıkarabilir. The Wolf Among Us hakları zaten Telltale'in.

Dostum bir konu açtım tamamen senin için diyebilirim.
Buradan açtığım konuya bir bak

Sizi de beklerim hocam .

Sizi de beklerim hocam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…