Thermal Grizzly Aeronaut vs ID-COOLING-Frost vs Wipaste C2

Thermal Grizzly Aeronaut her zaman ilk tercihimdir. GPU ve CPU da bu macunu kullanıyorum. Tavsiye ederim. Diğerlerini bilmiyorum ama termal macun karşılaştırmalarında en iyi sonucu alan üründür.

@ilkeryuksel
Kryonaut ve Hydronaut modellerini kullandım ve memnun kaldım ama Aeronaut modelini daha önce kullanmamıştım.
Bu video sonrası biraz ön yargı oluştu. Kötü değil ama beklediğim performansı veremiyor. Fiyatı ve gramı düşünüldüğü zaman kötü değil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1725731316416.webp

@ilkeryuksel
Kryonaut ve Hydronaut modellerini kullandım ve memnun kaldım ama Aeronaut modelini daha önce kullanmamıştım.
Bu video sonrası biraz ön yargı oluştu. Kötü değil ama beklediğim performansı veremiyor. Fiyatı ve gramı düşünüldüğü zaman kötü değil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eki Görüntüle 81590

Düzeltiyorum, benim kullandığım model de Kryonaut, çekmecemi açıp kontrol ettim :)
Ama önerileriniz arasında yine de Aeronaut modeli en üstün olanı.

Omur istenmedigi takdirde Wipaste elenebilir. Kotu bir macun degil ancak performans olarak diger macunlara kiyasla geride kalacagi da bir gercek. X25'in gram/fiyat orani TG'ye kiyasla kotu. Aeronaut ile Hydronaut benzer urunler aslinda ikisinin de omru Kryonaut'tan yuksektir genelde ama Aeronaut genelde Hydronaut'dan daha iyi sonuclar verir.

Bu arada tek kullanim olacaksa 1 gram Aeronaut cok daha ucuz. 1 gram olduguna bakmayin, 2 uygulamaya yeterli olmali aslinda.

@vanillamint
1 gramına 170 TL verene kadar 317 TL'ye 7.8 gram almak daha mantıklı geliyor. Doğru saklama koşullarında uzun süre dayanıyor. Dediğiniz gibi 1 gram termal macun 2-3 uygulama için yeterli ama bazen birçok cihazın termal macununu değiştirmem gerekiyor ve fazla olması iyi olabiliyor.

Geri
Yukarı Alt