KS KS emnturunc Çalışkan Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 37 Beğeniler 5 4 Şubat 2025 #11 The Man From Earth dedi: Evet o. Daha çok gramajlı benzer fiyat alternatif istiyorsan da TF7 ya da ID-Cooling frost X25 bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... İlk defa termal macun yenileyeceğim hocam gramaj yeter mi bilmiyorum 1 gr tek seferlik falan herhalde.
The Man From Earth dedi: Evet o. Daha çok gramajlı benzer fiyat alternatif istiyorsan da TF7 ya da ID-Cooling frost X25 bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... İlk defa termal macun yenileyeceğim hocam gramaj yeter mi bilmiyorum 1 gr tek seferlik falan herhalde.
The Man From Earth Üstün Sosyal Locası Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.946 Çözümler 11 Beğeniler 2.277 4 Şubat 2025 #12 emnturunc dedi: İlk defa termal macun yenileyeceğim hocam gramaj yeter mi bilmiyorum 1 gr tek seferlik falan herhalde. Genişletmek için tıkla... 2 sefer sürecek kadar çıkar ondan, hatta onu 3'e zorlayanlar bile var.
emnturunc dedi: İlk defa termal macun yenileyeceğim hocam gramaj yeter mi bilmiyorum 1 gr tek seferlik falan herhalde. Genişletmek için tıkla... 2 sefer sürecek kadar çıkar ondan, hatta onu 3'e zorlayanlar bile var.
KS KS emnturunc Çalışkan Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 37 Beğeniler 5 4 Şubat 2025 #13 The Man From Earth dedi: 2 sefer sürecek kadar çıkar ondan, hatta onu 3'e zorlayanlar bile var. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam bunu alacağım ama soğutucuyu ilk defa sökeceğim biraz tereddütteyim araştırdım 2 tane vida tutuyor onları gevşetip çıkarılıyor yandaki klipsleri oturtması kolay mıdır acaba.
The Man From Earth dedi: 2 sefer sürecek kadar çıkar ondan, hatta onu 3'e zorlayanlar bile var. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam bunu alacağım ama soğutucuyu ilk defa sökeceğim biraz tereddütteyim araştırdım 2 tane vida tutuyor onları gevşetip çıkarılıyor yandaki klipsleri oturtması kolay mıdır acaba.