michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.048 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.341 Yer İstanbul 22 Nisan 2026 #1 Kesinlikle tercih edilebilir. İyi bir model. Thermalright Aqua Elite 360 Black Sıvı Soğutucu Düşük Sıcaklık Yüksek Performans AQUA ELITE 360 ARGB Hepsi Bir Arada CPU Sıvı Soğutucu www.gaming.gen.tr Ek olarak bu modele de bakın, beyaz isteyenler için yine çok iyi bir seçenek: Thermalright Frozen Magic 360 White BULK Gelişmiş motor teknolojisiyle donatılmış bu yüksek verimli CPU soğutucu pompası, 7/24 kesintisiz çalışma için optimize edilmiştir. www.gaming.gen.tr Bulk (kutusuz) üründür.
Kesinlikle tercih edilebilir. İyi bir model. Thermalright Aqua Elite 360 Black Sıvı Soğutucu Düşük Sıcaklık Yüksek Performans AQUA ELITE 360 ARGB Hepsi Bir Arada CPU Sıvı Soğutucu www.gaming.gen.tr Ek olarak bu modele de bakın, beyaz isteyenler için yine çok iyi bir seçenek: Thermalright Frozen Magic 360 White BULK Gelişmiş motor teknolojisiyle donatılmış bu yüksek verimli CPU soğutucu pompası, 7/24 kesintisiz çalışma için optimize edilmiştir. www.gaming.gen.tr Bulk (kutusuz) üründür.
RapidLemming955 Yetkin Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 2.465 Çözümler 2 Beğeniler 2.710 22 Nisan 2026 #2 Delta L36 mı yoksa Aqua Elite mi daha iyi? @michaelscofield
KS KS michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.048 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.341 Yer İstanbul 22 Nisan 2026 #3 RapidLemming955 dedi: Delta L36 mı yoksa Aqua Elite mi daha iyi? @michaelscofield Genişletmek için tıkla... İkisi de iyi. Delta daha F/P kaçıyor, bir de hatırladığım kadarıyla nispeten daha yeni bir model.
RapidLemming955 dedi: Delta L36 mı yoksa Aqua Elite mi daha iyi? @michaelscofield Genişletmek için tıkla... İkisi de iyi. Delta daha F/P kaçıyor, bir de hatırladığım kadarıyla nispeten daha yeni bir model.
RapidLemming955 Yetkin Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 2.465 Çözümler 2 Beğeniler 2.710 22 Nisan 2026 #4 michaelscofield dedi: İkisi de iyi. Delta daha F/P kaçıyor, bir de hatırladığım kadarıyla nispeten daha yeni bir model. Genişletmek için tıkla... Evet daha yeni bir model. Hava akışı olarak daha iyi benim bildiğim ama bir tık daha sesli diye biliyorum. Sizden de fikir alayım dedim.
michaelscofield dedi: İkisi de iyi. Delta daha F/P kaçıyor, bir de hatırladığım kadarıyla nispeten daha yeni bir model. Genişletmek için tıkla... Evet daha yeni bir model. Hava akışı olarak daha iyi benim bildiğim ama bir tık daha sesli diye biliyorum. Sizden de fikir alayım dedim.
POLO_R Becerikli Katılım 5 Ağustos 2025 Mesajlar 113 Beğeniler 63 23 Nisan 2026 #5 RapidLemming955 dedi: Evet daha yeni bir model. Hava akışı olarak daha iyi benim bildiğim ama bir tık daha sesli diye biliyorum. Sizden de fikir alayım dedim. Genişletmek için tıkla... Delta kullanıyorum pompa sabit 2000devirde ses yok minimal ses var onu da fanlar kurtarıyor zaten çok memnunum ben
RapidLemming955 dedi: Evet daha yeni bir model. Hava akışı olarak daha iyi benim bildiğim ama bir tık daha sesli diye biliyorum. Sizden de fikir alayım dedim. Genişletmek için tıkla... Delta kullanıyorum pompa sabit 2000devirde ses yok minimal ses var onu da fanlar kurtarıyor zaten çok memnunum ben
La Grande Aquila Uzman Katılım 28 Nisan 2025 Mesajlar 139 Beğeniler 95 24 Nisan 2026 #6 9700X için alınabilir mi?
The Man From Earth Üstün Sosyal Locası Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.947 Çözümler 11 Beğeniler 2.277 24 Nisan 2026 #7 AMD'de mandallı montaj kullanıyor, haberiniz olsun. İndirimden V3'ü alınmalı mümkünse.
La Grande Aquila Uzman Katılım 28 Nisan 2025 Mesajlar 139 Beğeniler 95 24 Nisan 2026 #8 The Man From Earth dedi: AMD'de mandallı montaj kullanıyor, haberiniz olsun. İndirimden V3'ü alınmalı mümkünse. Genişletmek için tıkla... V3 derken hangi marka veya model acaba? Bilmediğim için soruyorum teşekkürler.
The Man From Earth dedi: AMD'de mandallı montaj kullanıyor, haberiniz olsun. İndirimden V3'ü alınmalı mümkünse. Genişletmek için tıkla... V3 derken hangi marka veya model acaba? Bilmediğim için soruyorum teşekkürler.
The Man From Earth Üstün Sosyal Locası Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.947 Çözümler 11 Beğeniler 2.277 24 Nisan 2026 #9 La Grande Aquila dedi: V3 derken hangi marka veya model acaba? Bilmediğim için soruyorum teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Aynısı, Aqua Elite 360. Soğutucu aynı tamamen, montajı farklı.
La Grande Aquila dedi: V3 derken hangi marka veya model acaba? Bilmediğim için soruyorum teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Aynısı, Aqua Elite 360. Soğutucu aynı tamamen, montajı farklı.