Y yweld Üstün Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 1.101 Makaleler 3 Çözümler 17 Beğeniler 718 20 Temmuz 2024 #11 Geraltın kılıcı dedi: O zaman işlemci soğutucu yakınlıktan dolayı 2 işi aynı anda yapıyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı yüke binmiyorki neden ısınsın?
Geraltın kılıcı dedi: O zaman işlemci soğutucu yakınlıktan dolayı 2 işi aynı anda yapıyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı yüke binmiyorki neden ısınsın?
Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.513 Çözümler 19 Beğeniler 3.758 Yer Cintra 20 Temmuz 2024 #12 yweld dedi: Ekran kartı yüke binmiyor ki neden ısınsın? Genişletmek için tıkla... Efendim, yükte değilken ekran kartının fanları duruyor. O sebeple onunda ısısını atıyor.
yweld dedi: Ekran kartı yüke binmiyor ki neden ısınsın? Genişletmek için tıkla... Efendim, yükte değilken ekran kartının fanları duruyor. O sebeple onunda ısısını atıyor.
Y yweld Üstün Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 1.101 Makaleler 3 Çözümler 17 Beğeniler 718 20 Temmuz 2024 #13 Geraltın kılıcı dedi: Efendim, yükte değilken ekran kartının fanları duruyor. O sebeple onunda ısısını atıyor. Genişletmek için tıkla... Soğutucunun kuleleri işlemcideki ısıyı yayar ekran kartındaki ısıdan etkilenmez. Asıl ekran kartı işlemcinin ısısından etkilenir.
Geraltın kılıcı dedi: Efendim, yükte değilken ekran kartının fanları duruyor. O sebeple onunda ısısını atıyor. Genişletmek için tıkla... Soğutucunun kuleleri işlemcideki ısıyı yayar ekran kartındaki ısıdan etkilenmez. Asıl ekran kartı işlemcinin ısısından etkilenir.
Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.513 Çözümler 19 Beğeniler 3.758 Yer Cintra 21 Temmuz 2024 #14 @Caner Uncu bey kule tipi soğutucu ısıyı emer mi? Emmez mi? Yardımcı olursanız müteşekkir kalırım.