Thermalright Assassin King 120 SE vs DeepCool GAMMAXX AG400

Hangisi

• Thermalright Assassin King 120 SE

Oy: 8 88,9%
  • DeepCool GAMMAXX AG400

Oy: 1 11,1%

• Oy verenlerin toplamı
    9
  • Anket kapandı .
Bütçe
800TL

SqiR

Başarılı
Birisinde 5 ısı borusu diğerinde ise CFM ve RPM değerleri yüksek. İkisinden birisini alacağım hangisini almam mantıklı olur? İşlemci i5 13400F.

Soğutucu karşılaştırması da şöyle:

Son düzenleyen: Moderatör:
AG400 860 liraya geliyor assasin king daha uygun onu tercih ederdim. Arada fazladan para vermeyi gerektiren bir durum olduğunu düşünmüyorum. Kaldı ki fanın yüksek RPM olması size pek etki etmeyecektir sonuçta fanları sürekli olarak son devirde kullanmayacaksınız.

Thermalright Assassin King 120 SE kullanıyorum. İşlemcim i5-12400F. Oyunda işlemcinin güç tüketimi 50-55 watt civarı iken sıcaklık 55 derece civarı geziyor.
Diğer soğutucu hakkında fikrim yok.

Thermalright soğutma konusunda çok iyi tasarımlara sahip soğutucular üretiyor. Benim oyum Thermalright'dan yana.

AG400'de CFM daha yüksek gözükmesinin sebebi fanının daha hızlı dönmesidir, aynı fan hızında king daha iyi performans veriyor.

Zaten bu fanları ses yüzünden 100'de kullanmayacaksın, o yüzden 2000RPM olmasının bir hükmü yoktur.

Fark ettiysen AG400'de 31.6 Db ses yazıyor King'de ise 25.6.

6 Db artış göze az gelebilir ancak her 3 Db de bir ses şiddeti yaklaşık iki katına çıkar.

Son düzenleme:
Thermalright Assassin King 120 SE alındı ve oyunda gün boyu sıcaklık 63 dereceyi geçmedi. İşlemci I5 13400F 4.3GHZ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…