yigitv99 4 Uzman Katılım 1 Mayıs 2025 Mesajlar 232 Beğeniler 72 Yer Samsun Bugün 16:21 #1 Bu aparatlar tam oturmuyor buraya, ne yapabilirim sizce? Bu iki mavi kılıfın arasına diyor vida.
Sevzy 1 Uzman Katılım 6 Aralık 2024 Mesajlar 16 Beğeniler 5 Yer Sakarya Bugün 16:25 #2 O vida yukarıya bakacak şekilde sabitleyeceksiniz hocam mavi yerlere.
KS KS yigitv99 4 Uzman Katılım 1 Mayıs 2025 Mesajlar 232 Beğeniler 72 Yer Samsun Bugün 16:26 #3 Sevzy dedi: O vida yukarıya bakacak şekilde sabitleyeceksiniz hocam mavi yerlere. Genişletmek için tıkla... Öyle de ters oluyor hocam.
Sevzy dedi: O vida yukarıya bakacak şekilde sabitleyeceksiniz hocam mavi yerlere. Genişletmek için tıkla... Öyle de ters oluyor hocam.
S shiiw 17 Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 438 Çözümler 1 Beğeniler 209 Bugün 16:26 #4 yigitv99 dedi: Bu aparatlar tam oturmuyor buraya, ne yapabilirim sizce? Bu iki mavi kılıfın arasına diyor vida. Eki Görüntüle 270410 Genişletmek için tıkla... Braketi mavi yerlerin ustune koyup vidalaman lazim.
yigitv99 dedi: Bu aparatlar tam oturmuyor buraya, ne yapabilirim sizce? Bu iki mavi kılıfın arasına diyor vida. Eki Görüntüle 270410 Genişletmek için tıkla... Braketi mavi yerlerin ustune koyup vidalaman lazim.
KS KS yigitv99 4 Uzman Katılım 1 Mayıs 2025 Mesajlar 232 Beğeniler 72 Yer Samsun Bugün 16:27 #5 shiiw dedi: Braketi mavi yerlerin ustune koyup vidalaman lazim. Eki Görüntüle 270417 Genişletmek için tıkla... Hocam, onu biliyorum; ancak sorun şu, o iki mavi şeyin ortasındaki yuvarlağa değiyor vida.
shiiw dedi: Braketi mavi yerlerin ustune koyup vidalaman lazim. Eki Görüntüle 270417 Genişletmek için tıkla... Hocam, onu biliyorum; ancak sorun şu, o iki mavi şeyin ortasındaki yuvarlağa değiyor vida.
Sevzy 1 Uzman Katılım 6 Aralık 2024 Mesajlar 16 Beğeniler 5 Yer Sakarya Bugün 16:27 #6 İnternetten kurulum videosu izleseniz çok daha kolay anlaşılır hocam dediğim. Tam anlatamıyor olabilirim. Ben kitapçığa bakarak takmıştım.
İnternetten kurulum videosu izleseniz çok daha kolay anlaşılır hocam dediğim. Tam anlatamıyor olabilirim. Ben kitapçığa bakarak takmıştım.
KS KS yigitv99 4 Uzman Katılım 1 Mayıs 2025 Mesajlar 232 Beğeniler 72 Yer Samsun Bugün 16:28 #7 Sevzy dedi: İnternetten kurulum videosu izleseniz çok daha kolay anlaşılır hocam dediğim. Tam anlayamıyor olabilirim. Ben kitapçığa bakarak takmıştım. Genişletmek için tıkla... İnternette videosu yok bu modelin, bilmiyorum ne yapacağım, kaldım böyle.
Sevzy dedi: İnternetten kurulum videosu izleseniz çok daha kolay anlaşılır hocam dediğim. Tam anlayamıyor olabilirim. Ben kitapçığa bakarak takmıştım. Genişletmek için tıkla... İnternette videosu yok bu modelin, bilmiyorum ne yapacağım, kaldım böyle.
Sevzy 1 Uzman Katılım 6 Aralık 2024 Mesajlar 16 Beğeniler 5 Yer Sakarya Bugün 16:28 #8 yigitv99 dedi: Hocam, onu biliyorum; ancak sorun şu, o iki mavi şeyin ortasındaki yuvarlağa değiyor vida. Genişletmek için tıkla... Tam tersi şekilde monte edilecek.
yigitv99 dedi: Hocam, onu biliyorum; ancak sorun şu, o iki mavi şeyin ortasındaki yuvarlağa değiyor vida. Genişletmek için tıkla... Tam tersi şekilde monte edilecek.
S shiiw 17 Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 438 Çözümler 1 Beğeniler 209 Bugün 16:28 #9 yigitv99 dedi: Hocam, onu biliyorum; ancak sorun şu, o iki mavi şeyin ortasındaki yuvarlağa değiyor vida. Genişletmek için tıkla... Brakerletin ici islemciye bakacak. Braketin duz haline degil de egimli kisimlara denk gelmesi lazim.
yigitv99 dedi: Hocam, onu biliyorum; ancak sorun şu, o iki mavi şeyin ortasındaki yuvarlağa değiyor vida. Genişletmek için tıkla... Brakerletin ici islemciye bakacak. Braketin duz haline degil de egimli kisimlara denk gelmesi lazim.
Sevzy 1 Uzman Katılım 6 Aralık 2024 Mesajlar 16 Beğeniler 5 Yer Sakarya Bugün 16:28 #10 yigitv99 dedi: İnternette videosu yok bu modelin, bilmiyorum ne yapacağım, kaldım böyle. Genişletmek için tıkla... Model nedir hocam?
yigitv99 dedi: İnternette videosu yok bu modelin, bilmiyorum ne yapacağım, kaldım böyle. Genişletmek için tıkla... Model nedir hocam?