Thermalright Frozen Edge 360 sıvı soğutucudan fazla su sesi geliyor

Yer
İstanbul
Merhabalar,

Sıvı soğutucumdan gelen fazlasıyla bir su sesi problemi var, bu normal mi, nasıl çözeriz? Konumlandırma doğru mu?
Thermalright Frozen Edge 360

@LH44 @michaelscofield

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Sıvı soğutucumdan gelen fazlasıyla bir su sesi problemi var, bu normal mi, nasıl çözeriz? Konumlandırma doğru mu?

Eki Görüntüle 232765

@LH44 @michaelscofield

Soğutma borularını çok sıkıştırmışsın. montajda pompa kısmını diğer türlü yapsan borular daha rahat akış sağlar. Bu yüzden mi bilmiyorum ama böyle kullanma.

Hava kabarcığı olmuş sanırsam. Konumlandırma doğru, normalde bu konumlandırmada hava kabarcığı olmaması lazım ama olmuş. İsterseniz ksayı ters çevirin biraz bekleyin, sonra düz çevirip

Ben de Thermalright Aqua Elite 360 kullanıcısıyım. Kendi montajımı bu videoya göre yaptım. Pompa konumuna bakın. Thermalright amblemi aşağıya doğru bakıyor. Borular daha rahat kalıyor. Öbür türlü borular çok sıkışık oluyordu.

Merhabalar,

Eki Görüntüle 232765

@LH44 @michaelscofield

Sıvı akışı bozulduğu için boşluk kalıyor, doğal olaral da az akan sıvı fazla ses yapıyor bence.

Bir ihtimal; yan olmasına karşın pompa devri çok düşük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…