F fortunee 72 Üstün Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 1.950 Çözümler 5 Beğeniler 1.213 13 Mart 2026 #11 xsharke dedi: Öyle yaptım sorun düzeldi. Yanlış konumlandırma imiş. Fakat yazı neden ters oldu onu anlamadım normalde böyle olupda yazının düz olması lazım değil mi çok saçma. Genişletmek için tıkla... Evet logo ters oluyor. Radyatörü farklı konumlandırsaydık bu sefer pompa düz olabilirdi. Ama radyatör böyleyken pompa sola bakması lazım.
xsharke dedi: Öyle yaptım sorun düzeldi. Yanlış konumlandırma imiş. Fakat yazı neden ters oldu onu anlamadım normalde böyle olupda yazının düz olması lazım değil mi çok saçma. Genişletmek için tıkla... Evet logo ters oluyor. Radyatörü farklı konumlandırsaydık bu sefer pompa düz olabilirdi. Ama radyatör böyleyken pompa sola bakması lazım.
KS KS xsharke 72 Üstün Sadakat Rozeti Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 2.205 Çözümler 9 Beğeniler 2.098 Yer İstanbul 16 Mart 2026 #12 Dostlar pompayı macun sebebiyle çıkarıp geri taktım, aynı ses tekrardan olmaya başladı ne yapabilirim? RPM hızından kaynaklıymış düzelttim. Son düzenleme: 16 Mart 2026
Dostlar pompayı macun sebebiyle çıkarıp geri taktım, aynı ses tekrardan olmaya başladı ne yapabilirim? RPM hızından kaynaklıymış düzelttim.