Thermalright Peerless Assassin 120 ile R5 7500F 91 derece oluyor

EQUA

Başarılı
Ryzen 5 7500F +200 PBO -15 CO ile R23 testi yaptım.
Thermalright AM5 secure frame de var.
RAM'leri kapamaması için montajı bu şekilde yaptım; 2-3 derece bu yüzden sıcak olabilir.

Ters montajlamışsınız, 2-3 dereceden fazla etkiler bu hali.

Benim de 55 derece olan işlemci şu an 75 görüyor, havalar çok sıcak.

Ters montajlamışsınız, 2-3 dereceden fazla etkiler bu hali.
Bence fanı ön tarafa taktığınızda alacağınız ısı kazancı 3 dereceden fazla olacak.
Kaybınız en az 5 derece, 10'a kadar yolu var.

2-3 dereceyi şu kanaldan dolayı söyledim 11.45 te testini yapmış

Bende merak ettim ve normal olarak kabul edilen montajı yaptım şimdi sıcaklıklar aynı 2-3 derece bile fark yok

Son düzenleme:

2-3 dereceyi şu kanaldan dolayı söyledim 11.45'te testini yapmış.

Bende merak ettim ve normal olarak kabul edilen montajı yaptım şimdi sıcaklıklar aynı 2-3 derece bile fark yok.

Bunu okuduktan sonra bende bir deneyeyim dedim. Hakikaten de fark olmadı. (Phantom spirit)

Hatta sadece ortadaki fanı tek çalıştırdım sadece 2 derece yükseldi. Fakat sonuç olarak sıcaklık değerleriniz yüksek -20co vermeyi deneyebilir misiniz?

105W TDP modunda çalıştırıyorum belki o yüzden sıcak olabilir fakat 4 bakır borulu SE 224XT'den buna geçince beklediğim gibi bir sonuç olmadı.

Benim de PS 5600 120W 4.8GHz 1.25v ile 84 derece Max oluyor. Bu yüzden hep Phantom spirit öneriyorum.

-20 co 95W TDP modunda ppt 108W çekerken 92 derece. Fanları egzoz olarak bağlayınca Full fan yükünde ıslık çalıyolar bir de.

R24 testinde 105W TDP 5.4GHz 1.25v ile 95 derece görüyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…