Thermaltake TG-30 almaya değer mi?

Neyy. Hocam ekran kartına sen macun mu sürdün? Garanti iptal. Peki ekran kartlarına termal ped konulmuyor mu normal de bilmediğim için soruyorum.

Garantisi zaten bittiği için cihazımın çok dert etmiyorum birkaç ay önce bitti. Termal pedleri VRAM'in üstüne koyuluyor.

Normalde yazmayacaktim ancak oldukca mistik cikarimlar gelmis, gerek bu konuda, gerek diger konunuzda.

Hydronaut elinizde varken Kryonaut Extreme almaniza gerek yok. Kryonaut Extreme'in omru kisa, Hydronaut daha uzun sure gider. 1-2 derece fark icin surekli macun degistirmekle ugrasmakla sorununuz yoksa, buyurun. Overclock toplulugunda olan herkes bilir zaten bu ikisinin farkini.

Diger konunuza da baktim ve sizin yapmaniz gereken, daha iyi bir sogutucu almak. Sizi limitleyen sey sogutucunuz, yani SE-214-XT. Belli yerlerde direkt sogutucu limitlerine takilirsiniz cunku fizik boyle bir sey. Sizin durum da boyle. Dediginiz TT macuna baktim bu arada, bence overpriced ve bos. Kaldi ki sogutucu almaniz sart da degil, diger konunuzdaki degerlere baktim ve gayet normal degerler.

Ben zaten mevcutta yoksa diye önerdim işlemcimde zaten kyronaut kullandığım için tekrar ekran kartımda kullandım.

Sen nasıl bir kralsın ya 3 konuyu da bir araya getirmişsin. Hydronaut devam o zaman. Soğutucu olarak da bugün elime ulaşacak hocam.

Bu Thermal Grizzly Hydronaut 1gr ile 3.9gr arasında fark yok değil gramaj haricinde.

Son düzenleme:
Evet. Tek fark gramaj.
Bu arada dediğiniz doğru çıktı 8 derece fark var Thermalright Phantom Spirit Evo 120 taktım içinden çıkan macunu koydum ( macunu hiç sevmedim sakız gibi sürülmüyo bile ) boşta 31-32 derece yükte 60-62 derece.

TF7 cikiyordu onun icinden galiba. Pek harika bir macun degil ancak pump-out yapana kadar (3-4 ay) isinizi gorur. Onun disinda pek kullanmayin derim. Sogutucu tercihi de guzel, guzel kullanimlar dilerim.

Sağ olun dediğiniz gibi yaparım internet hydronaut alırım 3, 9gr olanından yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…