DarthGorsoy Bilgin Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 5.967 Makaleler 48 Çözümler 42 Beğeniler 10.223 Yer TR Perşembe 21:35 #1 Sürprizbozan: Samanyolu Açısal Haritalaması Son düzenleme: Perşembe 22:29
Leviodas Yetkin Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 800 Çözümler 1 Beğeniler 386 Perşembe 21:41 #2 Büyüleyici.
Kvothe Uzman Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 369 Beğeniler 212 Yer Redmont Kalesi Perşembe 22:06 #3 Hocam, sizin attığınız fotoğrafları görünce fotoğraf makinesi alasım geliyor ama sonra fiyatları hatırlayınca vazgeçiyorum.
Hocam, sizin attığınız fotoğrafları görünce fotoğraf makinesi alasım geliyor ama sonra fiyatları hatırlayınca vazgeçiyorum.
KS KS DarthGorsoy Bilgin Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 5.967 Makaleler 48 Çözümler 42 Beğeniler 10.223 Yer TR Cuma 02:20 #4 Leviodas dedi: Büyüleyici. Genişletmek için tıkla... Uzay mükemmel bir şey ya... Kvothe dedi: Hocam, sizin attığınız fotoğrafları görünce fotoğraf makinesi alasım geliyor ama sonra fiyatları hatırlayınca vazgeçiyorum. Genişletmek için tıkla... Makine kullanmaya pahalı ya da üst düzey bir şeylerle baslamana gerek yok . Yine de makineler pahali o konuda haklısın.
Leviodas dedi: Büyüleyici. Genişletmek için tıkla... Uzay mükemmel bir şey ya... Kvothe dedi: Hocam, sizin attığınız fotoğrafları görünce fotoğraf makinesi alasım geliyor ama sonra fiyatları hatırlayınca vazgeçiyorum. Genişletmek için tıkla... Makine kullanmaya pahalı ya da üst düzey bir şeylerle baslamana gerek yok . Yine de makineler pahali o konuda haklısın.