3 3774 Becerikli Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 129 Beğeniler 65 1 Şubat 2024 #1 Aynı direksiyona sahibim ETS2 direksiyon setini algılamıyor ne yapmam lazım? Bir de bu sette titreşim var mı? Varsa nasıl açabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2024
Aynı direksiyona sahibim ETS2 direksiyon setini algılamıyor ne yapmam lazım? Bir de bu sette titreşim var mı? Varsa nasıl açabilirim?
kadirCN Yetkin Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 479 Makaleler 1 Çözümler 18 Beğeniler 210 Yer Türkiye, Hakkari 1 Şubat 2024 #2 3774 dedi: Aynı direksiyona sahibim ETS 2 direksiyon setini algılamıyor ne yapmam lazım? Bir de bu sette titreşim var mı? Varsa nasıl açabilirim? Genişletmek için tıkla... Denetim Masası'ndan aygıtları ve yazıcıları görüntüle kısmına gelip bakabilir misin direksiyonu bilgisayar görüyor mu görmüyor mu diye. Ve titreşim özelliği mevcut değil. Son düzenleme: 1 Şubat 2024
3774 dedi: Aynı direksiyona sahibim ETS 2 direksiyon setini algılamıyor ne yapmam lazım? Bir de bu sette titreşim var mı? Varsa nasıl açabilirim? Genişletmek için tıkla... Denetim Masası'ndan aygıtları ve yazıcıları görüntüle kısmına gelip bakabilir misin direksiyonu bilgisayar görüyor mu görmüyor mu diye. Ve titreşim özelliği mevcut değil.
KS KS 3 3774 Becerikli Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 129 Beğeniler 65 1 Şubat 2024 #3 kadirCN dedi: Denetim Masası'ndan aygıtları ve yazıcıları görüntüle kısmına gelip bakabilir misin direksiyonu bilgisayar görüyor mu görmüyor mu diye. Ve titreşim özelliği mevcut değil. Genişletmek için tıkla... Hallettim sağolun. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2024
kadirCN dedi: Denetim Masası'ndan aygıtları ve yazıcıları görüntüle kısmına gelip bakabilir misin direksiyonu bilgisayar görüyor mu görmüyor mu diye. Ve titreşim özelliği mevcut değil. Genişletmek için tıkla... Hallettim sağolun.
W Whloustt Uzman Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 3 Beğeniler 1 28 Ağustos 2024 #4 3774 dedi: Hallettim sağolun. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba. Nasıl hallettiniz acaba? Yardımcı olur musunuz?
3774 dedi: Hallettim sağolun. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba. Nasıl hallettiniz acaba? Yardımcı olur musunuz?