Ticaret Hakkında

Altay Altun

Çalışkan
Ben şu an öğrenciyim üniversiteye hazırlanıyorum, üniversitede ticaret yapmaya başlamak ve hayatım boyunca bunu devam ettirmek istiyorum. Bunun için öğrenebildiğim her şeyi öğrenmek ve bulabileceğim her türlü gerekli gereksiz bilgiye ulaşmaya çalışıyorum. Bu doğrultuda konu açmaya karar verdim. Düşünceleriniz, bilgileriniz, öğretileriniz vb kısa uzun her şeye açığım bir şeyler yazıp dökmeniz bile bana yarar sağlar. Mesajları bekliyorum...

Ben şu an öğrenciyim üniversiteye hazırlanıyorum, üniversitede ticaret yapmaya başlamak ve hayatım boyunca bunu devam ettirmek istiyorum. Bunun için öğrenebildiğim her şeyi öğrenmek ve bulabileceğim her türlü gerekli gereksiz bilgiye ulaşmaya çalışıyorum. Bu doğrultuda konu açmaya karar verdim. Düşünceleriniz, bilgileriniz, öğretileriniz vb kısa uzun her şeye açığım bir şeyler yazıp dökmeniz bile bana yarar sağlar. Mesajları bekliyorum...

Yolun açık olsun şimdiden çünkü işin bayağı zor. Ticaret yakacak paran yoksa yani zekanla başbaşa kaldıysan tüm işin zekana düştüğü bir iş. Gözünün sürekli açık olması gerek. Biraz yetenek işi yani anlayacağın. Benim önerim ise aktif ithalat ve ihracat verilerine bak. Global düşünüyorsan bu veriler işine çok yarayacaktır. Yerelde düşünüyorsan da muhakkak insanlarla konuş ve neye ihtiyaç olduğuna bak.

Bu arada ticarette ne olursa olsun dürüst olanlar daha çok biliniyor ve kazanıyor ama TR de değil.

Geri
Yukarı Alt