TikTok kullanıyor musunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AhmetBurak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 927
Kullanıyorum ve çok faydalı buluyorum.

Algoritması bakımından şu an en iyi sosyal medya platformu denebilir. Karşıma %75-80 oranında görmek istediğim şeyler çıkıyor. İlgimi çeken şeyler de her kesimden insanın ilgisini çekmeyeceği için aptal kitlelerle uğraşmıyorum. Çünkü onları görmüyorum.

Selam dostlar, biliyorsunuz bizim ülkede TikTok kullananlara başlarda bir değişik gözle bakıyorlardı. Sonradan sonra düzelir gibi oldu, bir anda saçma sapan kişiler türedi. Peki siz kullanıyor musunuz? Kendi adıma konuşuyorum ben kullanmıyorum nedense gerek duymuyorum.

Ben kullanıyorum ama öyle değişik türde videolar atan dans vb kim varsa engelledim YouTube keşfetimin neredeyse aynısı çıkıyor ben mutluyum halimden.

TikTok yerine Instagram Reels kullanıyorum ben.

Hayır, belirli bir ülkenin (Türkiye) içeriğini engelleme seçeneği gelene kadar kullanmayacağım.
Yeni bir hesap ile sadece yabancı içerikleri beğenirseniz 10-15 dakika da zaten istediğinize getiriyor uygulama. Önemli olan doğru kullanmak. Tabi böyle bir özellik olsa daha da iyi olur.

Hiç kullanmadım şimdiye kadar ama bana hitap etmediği için. TikTok kullanana farklı gözle bakmak, Facebook kullanana ihtiyar gözüyle bakmak çok tuhaf geliyor. Evet Facebook kitlesi de görece değişti ancak ben kullanıyorum. Faydalı pek çok grup var ve gayet işime yarıyor, nasıl kullanıldığı çok önemli. TikTok için de aynı şekilde pek çok faydalı içerik bulunabilir, bir sürü yerli yabancı YouTuber TikTok'ta da varlığını sürdürüyor. TikTok'ta yaşananların benzeri farklı platformlarda da gayet yaşanıyor.

Geri
Yukarı Alt