TikTok kullanıyor musunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AhmetBurak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 920

AhmetBurak

Uzman
Selam dostlar biliyorsunuz bizim ülkede TikTok kullananlara başlarda bir değişik gözle bakıyorlardı. Sonradan sonra düzelir gibi oldu, bir anda saçma sapan kişiler türedi. Peki siz kullanıyor musunuz? Kendi adıma konuşuyorum ben kullanmıyorum nedense gerek duymuyorum.

TikTok tarzı uygulamalar iq seviyesi düşük ve vasıfsız insanlar için üretilmiş bir şey gibi geliyor bana. Saçma hareketler yaparak para kazanmaya çalışanların dışında bide bunları izleyip izlenme ve para verenler. Youtube'de video izlemek dışında en fazla reels bakarım.
Kamu spotu : Geç olmadan bırak.

Kullanım kolaylığı bakımından bence en iyi sosyal medyalardan birisi. Algoritması çok iyi çalışıyor, bir süre dişinizi sıkıp algoritmayı düzeltmeye oynarsanız kaliteli içerikler ile karşılaşabiliyorsunuz. Nadir de olsa, kullanıyorum.

Selam dostlar biliyorsunuz bizim ülkede TikTok kullananlara başlarda bir değişik gözle bakıyorlardı. Sonradan sonra düzelir gibi oldu, bir anda saçma sapan kişiler türedi. Peki siz kullanıyor musunuz? Kendi adıma konuşuyorum ben kullanmıyorum nedense gerek duymuyorum.
Kullanmıyorum hocam aşırı zaman kaybı.

Geri
Yukarı Alt