TikTok tanıtımı yavaş yapıyor

Amades

Gelişen
Merhaba Arkadaşlar, ben TikTok üzerinden erkek giyim satıyorum, tanıtım veriyorum ve aşırı yavaş yapıyor. Örneğin 60 dakikayı 10 parçaya bölüyor, 0.1, 0.2 diye gidiyor ve 6 dakikada bir ilerliyor. 500 liralık tanıtımın 100 lirasını yapıyor ve çok kötü. Neden yapar bunu? Bir türlü çözüm bulamadım.

Merhaba Arkadaşlar, ben TikTok üzerinden erkek giyim satıyorum, tanıtım veriyorum ve aşırı yavaş yapıyor. Örneğin 60 dakikayı 10 parçaya bölüyor, 0.1, 0.2 diye gidiyor ve 6 dakikada bir ilerliyor. 500 liralık tanıtımın 100 lirasını yapıyor ve çok kötü. Neden yapar bunu? Bir türlü çözüm bulamadım.

Son düzenleme:

- Hedef Kitle Analizi: Reklamınızın hedef kitlesinin doğru ayarlandığından emin olun. Eğer hedef kitlenizle alakalı bir sorun varsa, tanıtım süresi uzayabilir.

- Tanıtım Süresi ve Bütçe: TikTok, genellikle bütçenin tamamına ulaşmaya çalışırken, belirli bir süre boyunca reklama yayılmasını tercih edebilir. Bu sürenin ayarlarını gözden geçirin. Daha fazla bütçe eklemek, tanıtım hızını artırabilir.

- Rekabet Analizi: Benzer ürünler veya markalar için mevcut reklamlara göz atın. Sizi geride bırakan daha etkili reklam stratejileri olabilir.

- Reklamın İçeriği: Reklamınızın kreatif yönünü gözden geçirin. İlgi çekici bir video veya görsel kullanmak, kullanıcıların etkileşimini artırabilir.

- TikTok Reklam Ayarları: TikTok Ads yönetimi panelinizde "Bölge" ve "Zamanlama" ayarlarını kontrol edin. Tanıtımınızın ne zaman ve nerede yayınlandığını ayarlayarak erişimi artırabilirsiniz.

- Reklam Türü: Hangi tür reklam kullandığınızı (örneğin, görüntülü, etkileşimli) kontrol edin. Daha etkili bir tanıtım türü seçmeniz gerekebilir.

- Destek ile İletişim: TikTok’un müşteri destek ekibi ile iletişime geçin. Yaşadığınız sorunla alakalı daha spesifik bilgiler sağlayabilirler.

Herhangi bir adımda sorun yaşarsanız ya da daha fazla detaya ihtiyaç duyarsanız, lütfen belirtebilirsiniz.

Geri
Yukarı Alt