dandadan Uzman Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 541 Çözümler 4 Beğeniler 383 Yer Antalya 18 Ocak 2025 #1 Annem bu tarz şeyleri görüp hevesleniyor. Bunlar bir yerde satılıyor mu ve adı ne?
Emir Moderasyon Üyesi Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 1.493 Makaleler 9 Çözümler 56 Beğeniler 2.948 Yer Mersin | Lefkoşa 30 Ocak 2025 #2 dandadan dedi: Annem bu tarz şeyleri görüp hevesleniyor. Bunlar bir yerde satılıyor mu ve adı ne? Genişletmek için tıkla... Ben şu siteyi buldum videodaki gibi değiller sanırım ama ise yarar belki. DEFTER STICKER www.kagitgemi.com.tr "Bullet Jorunal Defter Sticker" araması ile daha çok siteye erişebilirsiniz. Turkiyede cok yok gibi.
dandadan dedi: Annem bu tarz şeyleri görüp hevesleniyor. Bunlar bir yerde satılıyor mu ve adı ne? Genişletmek için tıkla... Ben şu siteyi buldum videodaki gibi değiller sanırım ama ise yarar belki. DEFTER STICKER www.kagitgemi.com.tr "Bullet Jorunal Defter Sticker" araması ile daha çok siteye erişebilirsiniz. Turkiyede cok yok gibi.
İtachi Uchiha Yetkin Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 1.974 Çözümler 12 Beğeniler 1.956 Yer Konoha 30 Ocak 2025 #3 Amazon.com.tr : scrapbooking malzemeleri