Aynen hocam, etkileşim kesilince mafyalıkları da fragmanda kalıyor.
Detaylar
Kim cevapladı?TurkishHD 2
Üyecik
Baya görüyordum bu zamana kadar yok, DC açılırsa eski sanalcılar yok, sanalın sahibi benim; bunlar canımı harbi sıkıyordu.Aynen hocam, etkileşim kesilince mafyalıkları da fragmanda kalıyor.
Bayağı görüyordum bu zamana kadar yok, DC açılırsa eski sanalcılar yok, sanalın sahibi benim; bunlar canımı harbi sıkıyordu.
Hocam zaten amaçları sizi sinir edip kendilerini önemli hissetmek. Görmezden gelince “sanalın sahibi” dedikleri yerde kiracı bile kalamıyorlar.
TurkishHD 2
Üyecik
Uzun yazdığım konuda var hocam, oraya da bakın isterseniz. Çok güzel anlatmışsınız, şakam yok; bakasım da gelmiyor daha.Hocam zaten amaçları sizi sinir edip kendilerini önemli hissetmek. Görmezden gelince “sanalın sahibi” dedikleri yerde kiracı bile kalamıyorlar.
Uzun yazdığım konuda var hocam, oraya da bakın isterseniz. Çok güzel anlatmışsınız, şakam yok; bakasım da gelmiyor daha.
Estağfurullah hocam, asıl amaç da buydu zaten. Baktıkça can sıkıyor, uzak durunca ne kadar boş oldukları daha net anlaşılıyor.
TurkishHD 2
Üyecik
Bakınca mesela aklımdan geçiyor neden bakıyorum ben buna diye ne kadar boş insan diye aklımdan geçiyor.Estağfurullah hocam, asıl amaç da buydu zaten. Baktıkça can sıkıyor, uzak durunca ne kadar boş oldukları daha net anlaşılıyor.
Bazıları dediğim gibi yok dalin reklamı yok Burger King reklamı bunlarla saçma saçma TikTok videoları yapıyorlar.Bunlara prim verilmezse böyle işlere yeltenmezler.
@kaanleclerc, düşününce taşlar yerine oturuyor hocam. Baktığım şahıslar revengebest, berkev44, bir de kaflecan. Bu üçlü ragebait için bot basıyor. Bu şahıslar, bakın siz de TikTok'a
Ve ben bu ragebait'i yedim, şaka gibi!
Son düzenleme: