TikTok'ta "Win" ne kazandırıyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Art The Clown
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 6B

Art The Clown

Üstün
Arkadaşlar, TikTok kullanmıyorum ama Instagram da önüme çıkıyor. Bazı insanlar win için çıldırıyor bu "Win"ler ne kazandırıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Win nedir? Ha insanlar çıldırıyorsa kesin boş bir şeydir.

Hiç bir şey, sadece bir oyun. Engelli insanlar daha fazla para kazandırdığını zannediyor ama sadece mini oyun. Yayıncılar arasında oynanıyor. üst üste kazanınca da sayı oluyor

Hiçbir şey kazandırmıyor diyemeyiz, birisi 20Win almış mesela 21 olması için daha fazla hediye atıyorlar.

Hediye ile olmuyor hocam. İzleyicilerin ekrana tıklaması lazım. İzleyiciler ekrana tıklıyor ve her tıklamada +1 sayı artıyor. Kimin sayısı daha fazlaysa o kazanıyor. Üst üste kazandığınızda sayınız artıyor ve hava atıyorsunuz. Boş.

Ben hediye ile artıyor sanıyordum teşekkürler düzeltme için, hiç kullanmadım canlı yayın kısmını.

Hediye ile de oluyor. Tıklamada para kazanmıyorlar ama diyelim 30 bin puanlık hediye atılırsa +30k öne geçiyor. Ve aynı zamanda o hediyenin bir kısmını kazanıyorlar. Tiktok kesintisi vs.

Hediye ile de oluyor. Tıklamada para kazanmıyorlar ama diyelim 30 bin puanlık hediye atılırsa +30k öne geçiyor. Ve aynı zamanda o hediyenin bir kısmını kazanıyorlar. TikTok kesintisi vs.

Ben hiç görmedim öyle bir şey. Hediye yayıncıya destek olmak için atılıyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…