Elma ısıran Üstün Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 5.722 Çözümler 20 Beğeniler 4.563 Yer Cupertino 1 Mart 2025 #1 Apple CEO'su Tim Cook, tüm dünya için Ramazan kutlama mesajı paylaştı.
moli Yetkin Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 427 Çözümler 6 Beğeniler 287 Yer İzmir 1 Mart 2025 #2 Muslim Gang'e (!) 16e pohpohlama seansı.
Cyanogen Üstün Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 1.152 Makaleler 4 Çözümler 32 Beğeniler 1.208 1 Mart 2025 #3 Elma ısıran dedi: Apple CEO'su tim cook, tüm dünya için Ramazan kutlama mesajı paylaştı. Genişletmek için tıkla... Pazarlama stratejisi diyorum.
Elma ısıran dedi: Apple CEO'su tim cook, tüm dünya için Ramazan kutlama mesajı paylaştı. Genişletmek için tıkla... Pazarlama stratejisi diyorum.
KS KS Elma ısıran Üstün Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 5.722 Çözümler 20 Beğeniler 4.563 Yer Cupertino 1 Mart 2025 #4 Cyanogen dedi: Pazarlama stratejisi diyorum. Genişletmek için tıkla... Adam herhangi bir reklam yapmamış ki. Sadece Ramazan'ı kutlamış.
Cyanogen dedi: Pazarlama stratejisi diyorum. Genişletmek için tıkla... Adam herhangi bir reklam yapmamış ki. Sadece Ramazan'ı kutlamış.
Cyanogen Üstün Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 1.152 Makaleler 4 Çözümler 32 Beğeniler 1.208 1 Mart 2025 #5 Elma ısıran dedi: Adam herhangi bir reklam yapmamış ki. Sadece Ramazan'ı kutlamış. Genişletmek için tıkla... Şahsen Tim Cook'un gerçek amacının kutlama değil de Müslüman insanların dikkatini çekmek olduğunu düşünüyorum.
Elma ısıran dedi: Adam herhangi bir reklam yapmamış ki. Sadece Ramazan'ı kutlamış. Genişletmek için tıkla... Şahsen Tim Cook'un gerçek amacının kutlama değil de Müslüman insanların dikkatini çekmek olduğunu düşünüyorum.
KS KS Elma ısıran Üstün Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 5.722 Çözümler 20 Beğeniler 4.563 Yer Cupertino 1 Mart 2025 #6 Cyanogen dedi: Şahsen Tim Cook'un gerçek amacının kutlama değil de Müslüman insanların dikkatini çekmek olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Apple'ın herhangi bir zümrenin dikkatini çekmek için Tim Cook'un tweet atmasına ihtiyacı var mı sence?
Cyanogen dedi: Şahsen Tim Cook'un gerçek amacının kutlama değil de Müslüman insanların dikkatini çekmek olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Apple'ın herhangi bir zümrenin dikkatini çekmek için Tim Cook'un tweet atmasına ihtiyacı var mı sence?
Türkü Becerikli Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 517 Beğeniler 490 Yer İstanbul 1 Mart 2025 #7 Tim Cook her sene yapıyor.
KS KS Elma ısıran Üstün Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 5.722 Çözümler 20 Beğeniler 4.563 Yer Cupertino 1 Mart 2025 #8 Türkü dedi: Tim Cook her sene yapıyor. Genişletmek için tıkla... Her türlü inanca ve görüşe saygılıdır reisim.
Türkü dedi: Tim Cook her sene yapıyor. Genişletmek için tıkla... Her türlü inanca ve görüşe saygılıdır reisim.
Cyanogen Üstün Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 1.152 Makaleler 4 Çözümler 32 Beğeniler 1.208 1 Mart 2025 #9 Elma ısıran dedi: Apple'ın herhangi bir zümrenin dikkatini çekmek için tim Cook'un tweet atmasına ihtiyacı var mı sence? Genişletmek için tıkla... Eğer işin ucunda para varsa Apple her şeyi yapar bundan emin olabilirsin. "Apple Müslüman insanlara değer veriyor" gibi bir düşünce oluşturmaya çalıştığını düşünüyorum.
Elma ısıran dedi: Apple'ın herhangi bir zümrenin dikkatini çekmek için tim Cook'un tweet atmasına ihtiyacı var mı sence? Genişletmek için tıkla... Eğer işin ucunda para varsa Apple her şeyi yapar bundan emin olabilirsin. "Apple Müslüman insanlara değer veriyor" gibi bir düşünce oluşturmaya çalıştığını düşünüyorum.
hovarda Yetkin Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 862 Beğeniler 310 Yer Samsun 2 Mart 2025 #10 Ramadan kim, benim bildiğim Ramazan. Son düzenleme: 2 Mart 2025