24H2'de kullanıyorum ben bunda da stabil güncellemek istersen aklında bulunsun.22H2 + ReviOS kullanıyorum, aşırı stabil, öneririm kesinlikle.
Uzunca bir süre kullandım ancak windows'u custom yapmaya değecek kadar değişim sağlamıyor Optimizer ya da Winutil ile ben bu değişiklikleri zaten yapabiliyordum. ReviOS candır
ReviOS güvenilir mi peki? Ya bir sorun çıkarsa ileride veya hesaplarin çalınması gibi durumlar olmaz değil mi?
Yani her Custom OS gibi elbette %100 güvenemezsiniz neticesinde ne yaptığını tamamen bilemezsiniz art niyetli bir durumda meydana gelebilir ancak ben yıllardır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım, eğer güvenlik takıntınız varsa Winutil kullanın.ReviOS güvenilir mi peki? Ya bir sorun çıkarsa ileride veya hesaplarin çalınması gibi durumlar olmaz değil mi?
Her yerde görüyorum, gördüğüm kadarı ile modifikasyonlar açık kaynak olarak değil. Güvenilir mi?
Tiny10.
Hocam değiştirmenize gerek yok. Tabii ReviOS daha iyidir. Microsoft Store'dan veya WinGet ile veri çekip kendi uygulamasıyla program yükleyebiliyorsunuz ve seçenekler için programı var ancak performans açısından ultra mega süper bi' fark olmazBen Atlas OS kullanıyorum, Tiny OS daha iyiyse geçeyim diyecektim gerek yok sanırım![]()