DeadlyMania7 78 Bilgin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 5.175 Çözümler 37 Beğeniler 6.436 Yer Cehennemin dibi Bugün 13:31 #1 Sanal makineye kuracağım. Olabildiğince az kaynak tüketen bir şey bakarken bunu buldum. Orijinal sitesine giremiyorum, güvenli değil uyarısı veriyor. Devam etme seçeneğim var ama arada kaldım. HTTPS olmadığı için mi uyarı alıyorum? Tiny Core Linux, Micro Core Linux, 12MB Linux GUI Desktop, Live, Frugal, Extendable Welcome - Tiny Core Linux www.tinycorelinux.net
Sanal makineye kuracağım. Olabildiğince az kaynak tüketen bir şey bakarken bunu buldum. Orijinal sitesine giremiyorum, güvenli değil uyarısı veriyor. Devam etme seçeneğim var ama arada kaldım. HTTPS olmadığı için mi uyarı alıyorum? Tiny Core Linux, Micro Core Linux, 12MB Linux GUI Desktop, Live, Frugal, Extendable Welcome - Tiny Core Linux www.tinycorelinux.net
A alimali 78 Yetkin Katılım 2 Şubat 2025 Mesajlar 788 Makaleler 3 Çözümler 19 Beğeniler 473 Bugün 13:38 #2 Evet https olmadığı için.
Vâveylâ 78 Başarılı Katılım 29 Kasım 2025 Mesajlar 1.834 Çözümler 21 Beğeniler 1.222 Yer RedoxOS Bugün 13:40 #3 Eski tarayıcılardan girilebilsin diye HTTPS yapmadılar. Sertfika geçerli, HTTP olduğu için uyarı veriyor.
Eski tarayıcılardan girilebilsin diye HTTPS yapmadılar. Sertfika geçerli, HTTP olduğu için uyarı veriyor.
KS KS DeadlyMania7 78 Bilgin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 5.175 Çözümler 37 Beğeniler 6.436 Yer Cehennemin dibi Bugün 13:59 #4 alimali dedi: Evet HTTPS olmadığı için. Genişletmek için tıkla... Vâveylâ dedi: Eski tarayıcılardan girilebilsin diye HTTPS yapmadılar. Sertfika geçerli, HTTP olduğu için uyarı veriyor. Genişletmek için tıkla... Devam edip indirmemde bir sakınca yok yani değil mi? Güvenli olsun da gerisi sorun değil.
alimali dedi: Evet HTTPS olmadığı için. Genişletmek için tıkla... Vâveylâ dedi: Eski tarayıcılardan girilebilsin diye HTTPS yapmadılar. Sertfika geçerli, HTTP olduğu için uyarı veriyor. Genişletmek için tıkla... Devam edip indirmemde bir sakınca yok yani değil mi? Güvenli olsun da gerisi sorun değil.
Bubbles 8 Çalışkan Katılım 10 Nisan 2026 Mesajlar 92 Beğeniler 63 Bugün 14:07 #5 DeadlyMania7 dedi: Devam edip indirmemde bir sakınca yok yani değil mi? Güvenli olsun da gerisi sorun değil. Genişletmek için tıkla... Virüs çıkmadı.
DeadlyMania7 dedi: Devam edip indirmemde bir sakınca yok yani değil mi? Güvenli olsun da gerisi sorun değil. Genişletmek için tıkla... Virüs çıkmadı.
My Asset 25 Becerikli Katılım 30 Haziran 2026 Mesajlar 104 Çözümler 9 Beğeniler 58 Yer Transylvania Bugün 14:17 #6 ISO’yu güvenli HTTPS aynasından indirmeniz daha doğru olur. Downloads Tiny Core Linux Downloads - Tiny Core Linux distro.ibiblio.org
ISO’yu güvenli HTTPS aynasından indirmeniz daha doğru olur. Downloads Tiny Core Linux Downloads - Tiny Core Linux distro.ibiblio.org
KS KS DeadlyMania7 78 Bilgin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 5.175 Çözümler 37 Beğeniler 6.436 Yer Cehennemin dibi Bugün 14:24 #7 My Asset dedi: ISO'yu güvenli HTTPS aynasından indirmeniz daha doğru olur. Downloads Tiny Core Linux Downloads - Tiny Core Linux distro.ibiblio.org Genişletmek için tıkla... Orijinal site harici indirme yapmam.
My Asset dedi: ISO'yu güvenli HTTPS aynasından indirmeniz daha doğru olur. Downloads Tiny Core Linux Downloads - Tiny Core Linux distro.ibiblio.org Genişletmek için tıkla... Orijinal site harici indirme yapmam.
My Asset 25 Becerikli Katılım 30 Haziran 2026 Mesajlar 104 Çözümler 9 Beğeniler 58 Yer Transylvania Bugün 14:26 #8 DeadlyMania7 dedi: Orijinal site harici indirme yapmam. Genişletmek için tıkla... Öyle ise orijinal site düzgün HTTPS sunana kadar bekleyin.
DeadlyMania7 dedi: Orijinal site harici indirme yapmam. Genişletmek için tıkla... Öyle ise orijinal site düzgün HTTPS sunana kadar bekleyin.
Vâveylâ 78 Başarılı Katılım 29 Kasım 2025 Mesajlar 1.834 Çözümler 21 Beğeniler 1.222 Yer RedoxOS 58 dakika önce #9 DeadlyMania7 dedi: Devam edip indirmemde bir sakınca yok yani değil mi? Güvenli olsun da gerisi sorun değil. Genişletmek için tıkla... Kendim kullanmistim. Acik kaynakli oldugu icin sorun yok.
DeadlyMania7 dedi: Devam edip indirmemde bir sakınca yok yani değil mi? Güvenli olsun da gerisi sorun değil. Genişletmek için tıkla... Kendim kullanmistim. Acik kaynakli oldugu icin sorun yok.