Rehber Tinywow.com / Namıdiğer internetin İsviçre çakısı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 8372
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 302
Arkadaşlar selamlar. Sizlere bugün uzun zamandır kullandığım ve hiç bir sıkıntı yaşamadığım bir siteden bahsedeceğim. Sitemizin adı tiynwow.com. Ne işe yara bu site? Deneme-kompozisyon konusu yazabilirsiniz, paragraf oluşturabilirsiniz, kafanıza göre AI resim üretebilirsiniz, çektiğiniz resmin arka planını sildirebilirsiniz, PDF-JPG / JPG-PDF kaydedebilirsiniz, çekilen resimdeki yazıları alabilirsiniz, çekilen resmin arka planını değiştirebilirsiniz, kayıtlı PDF'in üzerinde oynamalar yapabilirsiniz, PDF dosyasını WORD olarak kaydedebilirsiniz... Toplamda 270 den fazla bu tarz tool var. Bu arada bu çılgın site tamamen ücretsiz, üye olabilirsiniz size kalmış o. Sadece her proje sonunda CAPTCHA çıkartıyor, onda da otomatik insan olup olmadığınızın kontrolünü yapıyor. Öyle salak salak trafik lambası falan değil...

"Essay Writer" bölümüne girip bir şeyler yazabilirsiniz, bunun karşılığında da AI size yazdığınız kelimelerle ilgili bir kompozisyon yazacak. Örneğin ben girdim ve "How to become a drummer" yazdım, karşılığında da bana 3 paragraflık bir kompozisyon çıkarttı.

Ya da "Remove the Background From an Image" yazan yere girdiğimizde, yüklediğimiz resmin arka planında ne varsa güzel bir şekilde sizin için kaldırıyor. Şu anda profilimde olan resmi örnek olarak almak istiyorum, ve sonuç aşağıdaki gibi... Hatta arka planına kafanıza göre resimler de ekleyebiliyorsunuz...

Bütün özelliklerini de yazmaya gerek yok. Anlaşılmıştır diye umuyorum. Bu forumda çoğu zaman bu tarz şeylerin sorulduğunu gördüm. Umarım çoğu kişinin işine yarar bir site tanıtmışımdır.

İyi forumlar...

Güzel site hocam, kullanırım ben bunu eline sağlık.

Bilgisayarla haşır neşir olan herkesin elinin altında olması lazım bu sitenin. Girince çıkası gelmiyor insanın.

AI write olayı ile bilmediğim konular hakkında makale yazdırıp okuyacağım, zevkli olur hem. Güzel konu, teşekkürler.

Güzel siteymiş teşekkürler.

"Remove watermark from photo" özelliği çok iyi çalışıyor. stock fotoğraflardaki watermarkları başarıyla temizledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…