Ürün bağlantısını atar mısın? Satıcının sattığı ürünlerden daha fazla fikir sahibi olabiliriz. Kendilerine ait siteler genelde öylesin açıldığından, herhangi bir detay olmuyor. Ayrıca yorumları falan kendi sitelerinde sahte olabiliyor. Amazon dışında(eş, dost yorumu hariç) çoğu platform sahte yorum atıyor.
Hakkımızda kısmında da pek bir şey yazmamışlar.
Amazon yine de sorun çıkarmayacaktır. Ama siz ürün bağlantısını atın bakalım.
Ürün bağlantısını atar mısın? Satıcının sattığı ürünlerden daha fazla fikir sahibi olabiliriz. Kendilerine ait siteler genelde öylesin açıldığından, herhangi bir detay olmuyor. Ayrıca yorumları falan kendi sitelerinde sahte olabiliyor. Amazon dışında(eş, dost yorumu hariç) çoğu platform sahte yorum atıyor.
Hakkımızda kısmında da pek bir şey yazmamışlar.
Amazon yine de sorun çıkarmayacaktır. Ama siz ürün bağlantısını atın bakalım.
Mağaza sayfasında çok detay bulamadım. Yani vergi numarası hariç detay yoktu. Google ile aratınca bilgilerin çıkması bir tık Amazon'dan düzenli alışveriş yapan biri için iyi değil. Tabii bu sizin için önemli değil.
Yorumlarda 1-2 kişi hariç sorun yaşayan görmedim. Sorun yaşayanlar da açılmış, iade ürün gönderilmiş gibi bir şey demiş. Eğer böyle bir durum yaşarsanız Amazon'un sağladığı iade imkanlarını kullanın. N11 mağazalarının da incelemeleri yüksek. Sorun olmaz gibi duruyor.
Mağaza sayfasında çok detay bulamadım. Yani vergi numarası hariç detay yoktu. Google ile aratınca bilgilerin çıkması bir tık Amazon'dan düzenli alışveriş yapan biri için iyi değil. Tabii bu sizin için önemli değil.
Yorumlarda 1-2 kişi hariç sorun yaşayan görmedim. Sorun yaşayanlar da açılmış, iade ürün gönderilmiş gibi bir şey demiş. Eğer böyle bir durum yaşarsanız Amazon'un sağladığı iade imkanlarını kullanın. N11 mağazalarının da incelemeleri yüksek. Sorun olmaz gibi duruyor.
Teşekkür ederim hocam. Fakat sanırım yanlış görsel koymuşlar. Ürünü sepete eklediğimde renk "Siyah" olarak gözüküyor. Bu durum üzdü bir miktar.
Düzenleme: Satıcı fazlasıyla ilgili çıktı. Ürün de beklediğimden kaliteli ve şık. Yan kapak toz filtresinde delik mevcuttu. Muhtemelen üretici firmada paketlenirken bu sorun oluştu. Satıcı ile iletişime geçtim ve aynı gün mağazadan kapak değişimini sağladım. Bundan sonraki alışverişlerimde, şayet ürün satıcıda mevcutsa ilk tercihim olacaktır.
Satıcı fazlasıyla ilgili çıktı. Ürün de beklediğimden kaliteli ve şık. Yan kapak toz filtresinde delik mevcuttu. Muhtemelen üretici firmada paketlenirken bu sorun oluştu. Satıcı ile iletişime geçtim ve aynı gün mağazadan kapak değişimini sağladım. Bundan sonraki alışverişlerimde, şayet ürün satıcıda mevcutsa ilk tercihim olacaktır.
Sağolun hocam, söylediğine göre de AMD ürünleri direk Koyuncu markasından alınıyormuş ( Yetkili AMD satıcısı ) inandırıcı da geldi ama işte pekte güvenemedim maalesef.