Normalde tıraş köpüğü kullanıyorum, ancak tıraş jelini de bir denesem mi diyorum. İkisini de kullanmış biri var ise hangisini daha çok beğendiniz? Hassas bir cildim var.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 50
Krem de, köpük de, jel de kullanmış birisi olarak bana göre hiçbir farkları yok. Benim de cildim hassas ama hepsi tahriş ediyor. Kremde bu tahriş miktarı biraz daha az oluyor.
- Makaleler
- 1
İkisini de kullandım, pek farkları yok.
Şahsen jeli dâhâ çok beğendim cildimde bıraktığı hissiyattan ötürü ama jel kullanırken tıraş bıçağını temizlemesi dâhâ zahmetli oluyor.
Köpük dâhâ pratik.
Şahsen jeli dâhâ çok beğendim cildimde bıraktığı hissiyattan ötürü ama jel kullanırken tıraş bıçağını temizlemesi dâhâ zahmetli oluyor.
Köpük dâhâ pratik.
detista
Başarılı
Benim yüz cildim hassas. Sakal ise sık ve sert kıllı çıkıyor. Bu yüzden tıraş köpüğü kullanmayı sevmiyorum. Tıraş jeli hem sakala daha iyi işliyor, hem de daha smooth bir tıraş sağlıyor. Tıraş bıçağım Fusion 5 proglide with flexball. Tıraş jelim nivea hassas serinletici tıraş jeli. İkisi de pahalı ürünler ama benim için ihtiyaç.
Köpük varken jiletten sakal kirini temizlemek daha kolay su tutunca hemen gidiyor ama jelde bu zor.
Hassas ciltler için bence jel daha iyi. Elbette kişiye göre de farklılık gösterebilir.
Köpük daha basit. Jilet temizleme zahmeti daha az.
miraçov
Üstün
Köpük iyidir, klasik.
Son düzenleyen: Moderatör: