Tişört tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GodWatchingUs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 61
  • Etiketler Etiketler
    tişört

GodWatchingUs

Üyecik
Merhaba.

Nasıl bir tişört istiyorum?

1) Tişört evde ya da dışarda olsun fark etmeksizin giyilebilsin ve vücudu rahatsız etmesin, kaşındırmasın, kısa ve uzun vadede çekme yapmasın.
2) Yetişkin olduğum için, baskılı tişört vesaire istemem. Basic tişört daha iyi olur.
3) Renk olarak bir tane indigo mavisi tişört almak çok istiyorum nasip olursa. Renk konusu üzerinde durmanıza gerek yok. Diğer konular daha önemli.

İstediğim tişörtün kumaşı nasıl olmalı?

Muhtemelen, burada tişört kumaşı çok önemli fakat her %100 pamuklu tişört kaliteli değildir diye biliyorum. Bu konuda pek bilgim olmadığından, bu tür konulara yatkın, takıntılı kişilerden yardım almak istedim.

Nereden ve hangi platformdan tişört almalıyım?

1) Nereden tişört almalıyım?
2) Hangi kumaşa sahip tişört almalıyım?

NOT:

Çok fazla seçenek olduğundan, parayı en verimli şekilde kullanmak isterim. Örneğin, 500 TL'ye, 10 farklı yerde, toplam 1.000 adet tişört satılıyordur ama ben o 500 TL'yi hak eden tişörtü almak isterim.

Kazık yememek, hata yapmamak ve tam olarak istediğimi elde edebilmek için sizlerden yardım istiyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mavide kaliteli tshirtler var. Siyah olanlari da baya iyi rengi de solmuyor. 4 5 tane öyle sırf düz siyaj tshirt aldik giyiyorum desensiz bazisinda mavi yaziyo ama kumasla basilmis yani belli bile olmuyo onlar da iyi. Fiyat olarak asiri pahali da degil.

Hocam, örneğin Mavi markasının alt, orta ve üst kalitede tişörtleri var diyelim.
Bunların hangisi alt, hangisi orta, hangisi üst seviye kalitede tişörtleri?
Yani fiziksel olarak mağazaya gidip almak istiyorum ve gittiğimde neye baktığımı bilmek, denerken farkı görmek, hissetmek isterim.
Bilgin var mı?

Ben nerden biliyim onu baboş kıyafet uzmanı mıyım gidip dene bak fiyatina göre dokusundan anlarsın zaten 500 1000 arasi olanlarin cogu kaliteli

Bunları gidip mağazada çalışanlara sorsan sanki daha mantıklı olur Genelde ucuzdan pahalıya doğru kalite de fiyatla doğru orantılı artar. Ama bazen ucuza güzel t-shirtler de bulunuyor Mavi'de. Gidip dene sana uyanı al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…