Powermatic 80, alınabilecek nefis bir mekanizma. Bu tarz bir saat almayı düşünüyorsanız (bütçenizin üzerinde) Tissot Chronometre modeline de bakabilirsiniz. İki farklı Powermatic 80 PRX kullanıyorum. Mutlaka koleksiyonda olması gereken saatler.
Powermatic 80'ler 80 saat güç rezerviyle çoğu lüks segment saatten daha iyi rezervi olan otomatik saatlerden. Ben başka bir model almak için gitmiştim ama hiç aklımda olmamasına rağmen Gentleman modelini görünce aşık oldum. Bütçeni biraz belki aşabilir ama aklında bulunsun. https://www.tissotwatches.com/tr-tr/T1274071105100.html
İlk olarak aklımda Tissot PRX modelini vardı. canlı olarak inceledim, görüntüsü ve malzeme kalitesi olarak çok iyi ama benim bilekte çok iyi durmadı. Pek yakışmadı.
Gentleman modeline benzer Le Locle. İkisinide koluma takıp denemem lazım. Mağazaya gidip orada denerim. Ondan sonra Internet'ten hangi mağazası daha iyiyse oradan alabilirim.
Fiyat olarak Gentleman bütçeyi aşıyor. Belki biraz daha bekleyip Le Locle yerine alabilirim
Powermatic80, alınabilecek nefis bir mekanizma. Bu tarz bir saat almayı düşünüyorsanız (bütçenizin üzerinde) Tissot Chronometre modeline de bakabilirsiniz. İki farklı Powermatic80 PRX kullanıyorum. Mutlaka koleksiyonda olması gereken saatler.