Tissot Le Locle Powermatic 80 saat alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emincnatas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 206
  • Etiketler Etiketler
    saat

emincnatas

Uzman
Yer
Bursa
Merhaba,

Kendime üst düzey sayılabilecek bir saat alma niyeti içerisindeyim. İnternet'te gezinirken Tissot Le Locle Powermatic 80 modelini gördüm.

Fiyat olarak 32.000 gibi fiyatı var. Bu fiyata daha iyi bir saat var mıdır yoksa bu model iyi midir? Tavsiyeleriniz bekliyorum.

Link: https://www.tissotwatches.com/tr-tr/T0064071603300.html

Farklı saat önerileriniz varsa otomatik mekanizma, takım için zarif tasarımlı olursa önerebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanması çok keyifli bir saat. Mekanizmasıda kaliteli. Öneririm alınır.

İlk olarak aklımda Tissot PRX modelini vardı. canlı olarak inceledim, görüntüsü ve malzeme kalitesi olarak çok iyi ama benim bilekte çok iyi durmadı. Pek yakışmadı.

Gentleman modeline benzer Le Locle. İkisinide koluma takıp denemem lazım. Mağazaya gidip orada denerim. Ondan sonra Internet'ten hangi mağazası daha iyiyse oradan alabilirim.

Fiyat olarak Gentleman bütçeyi aşıyor. Belki biraz daha bekleyip Le Locle yerine alabilirim

Tissot Heritage modeli de güzel ama kadran olarka pek bana hitap etmiyor. Ama koleksiyon da olması da gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…